Στις κοινωνικές δομές της Περιφέρειας Αττικής σήμερα τα προιοντα της ΠΟΣΠΛΑ

Στις κοινωνικές δομές της Περιφέρεια Αττικής για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, θα διατεθούν τα προϊόντα που είχαν ήδη προμηθευτεί οι επαγγελματίες πωλητές για τις λαϊκές αγορές του Σαββάτου.

Σήμερα δεν θα πραγματοποιηθούν λαϊκές αγορές και στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ) αποφασίστηκε τα προϊόντα που είχαν ήδη προμηθευτεί οι επαγγελματίες πωλητές για τις λαϊκές αγορές του Σαββάτου να διατεθούν, τηρώντας αυστηρούς όρους υγιεινής, στις κοινωνικές δομές της Περιφέρεια Αττικής για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Η παράδοση των προϊόντων θα γίνει σήμερα στις 13:00 στο κτήριο της Περιφέρειας Αττικής Δυτικού Τομέα Αθηνών που βρίσκεται επί της οδού Τρώων 1 και Χαλκίδος στο Περιστέρι, με την παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, του υφυπουργού Ανάπτυξης Νίκου Παπαθανάση, του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη.
Πραγματοποιήθηκε έκτακτο ΔΣ της ΠΟΣΠΛΑ υπό την προεδρία του Δημήτρη Μουλιάτου και αποφασίστηκε ότι όλα τα μέτρα που έχει ήδη λάβει η ΠΟΣΠΛΑ από την 15η Μαρτίου 2020 (απολύμανση των πάγκων, χορήγηση του γαντιού στους καταναλωτές κλπ) να ενταθούν και η τήρησή τους να εποπτεύεται από τον πρόεδρο και τα μέλη του σωματείου της κάθε λαϊκής αγοράς.
Η ΠΟΣΠΛΑ δηλώνει ότι πρόκειται το Σαββατοκύριακο (21 -22 /03/ 2020) να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες για την λειτουργία των λαϊκών αγορών από τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας Νίκο Χαρδαλιά να εφαρμοστούν πλήρως και με απόλυτη επιτυχία από την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020.
«Οι επαγγελματίες πωλητές λαϊκών αγορών σε όλη την Αττική είναι αποφασισμένοι, ακολουθώντας πάντοτε τις οδηγίες των συντεταγμένων οργάνων της πολιτείας να εξασφαλίσουν στους καταναλωτές επάρκεια προϊόντων, σε χαμηλές τιμές και -πρωτίστως- σε ασφαλείς συνθήκες λειτουργίας των λαϊκών αγορών» όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας. Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης δήλωσε για την πρωτοβουλία της ΠΟΣΠΛΑ «Σε συνεργασία με την Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών στηρίζουμε έμπρακτα συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, αυτές τις πολύ κρίσιμες ώρες για την πατρίδα μας. Αυτή η εθνική μάχη απαιτεί συστράτευση όλων μας για το
κοινωνικό καλό. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Ομοσπονδία και προσωπικά τον Πρόεδρό της Δημήτρη Μουλιάτο που αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύει η χώρα μας, επιδεικνύουν υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ανιδιοτελούς αλληλεγγύης».

Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Συνάντηση Πρωθυπουργού με τον Υπουργό ΜεταφορώνΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Τρεις άτομα παλαιστινιακής καταγωγής, εκ των οποίων ο ένας με…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: