Περιφέρειες

Στη Θεσσαλία μεταβαίνει σημερα Κυριακή 7 Μαρτίου ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης προκειμένου να παραδώσει, με 11 φορτηγά, είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς

Γ. Πατούλης: «Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή, αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη»

 

Στη Θεσσαλία μεταβαίνει αύριο το πρωί ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με  11 φορτηγά που μεταφέρουν είδη πρώτης ανάγκης (μπουφάν, κλινοσκεπάσματα, νερά κ.α.) τα οποία προορίζονται για τους σεισμοπαθείς.

Την ανθρωπιστική βοήθεια θα παραδώσει ο  Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στο συνάδελφό του Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό.

Ο Γ. Πατούλης είχε άμεση επικοινωνία από την πρώτη στιγμή με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό από τον οποίο και ζήτησε να τον ενημέρωσει για τις ελλείψεις σε είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να είναι στοχευμένη η βοήθεια που θα αποσταλεί.

Σε δηλώσεις του ο Γ. Πατούλης  υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Αττικής είναι παρούσα σε κάθε ανθρωπιστική και αλληλέγγυα προσπάθεια για το συνάνθρωπό μας.

«Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή, αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Συμβάλλουμε έμπρακτα στην κάλυψη βασικών αναγκών και δηλώνουμε μαζί με τους πολίτες της Αττικής ότι είμαστε παρόντες και δίπλα στους σεισμοπαθείς οι οποίοι δοκιμάζονται τις δύσκολες αυτές ώρες».

 

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΚΑΡΑΝΙΚΑ

Απάντηση