Στην παράσταση «Ξύπνα Βασίλη» Τσίπρας και Μπαζιάνα

Το Εθνικό θέατρο και την παράσταση «Ξύπνα Βασίλη» επέλεξαν για τη βραδινή τους έξοδο το βράδυ της Πέμπτης, ο Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του Περιστέρα Μπαζιάνα.

Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, φωτογραφίες από την παράσταση, αλλά και insta stories από τα παρασκήνια, όπου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το αποτέλεσμα επί σκηνής.

Άλλωστε, το έργο του Δημήτρη Ψαθά, παρουσιάζεται στη σκηνή του Εθνικού, σε μία άκρως πρωτοποριακή εκδοχή που με την υπογραφή του ταλαντούχου, Άρη Μπινιάρη.

«Στην παράσταση Ξυπνά Βασίλη στο Εθνικό Θέατρο. Πρωτοποριακή σκηνοθεσία, εξαιρετικές ερμηνείες στο διαχρονικό έργο του Δ. Ψαθά» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε τις φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα στο Instagram.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος πριν λίγο καιρό, είχε βρεθεί και πάλι στο θέατρο και συγκεκριμένα στην παράσταση, «Η Επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα», στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης.

Facebook Comments Box



Ακολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Απεβίωσε η ποιήτρια Μαίρη Σπαρή Γιατρά

Απάντηση

Recommended
Tον πρόεδρο της ΝΔ υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ενώ στη…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: