Άμυνα & ΑσφάλειαΚοινωνίαΝαυτιλία

Στην Aγκυρα ο Υπατος Εκπρόσωπος της Ε.Ε Ζοζεπ Ντορέλ

Στην Άγκυρα θα βρεθεί εντός της ημέρας ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ε.Ε. για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Ζοζέπ Μπορέλ. Η έκτακτη επίσκεψη πραγματοποιείται την ίδια ημέρα που οι τρεις πρόεδροι των ευρωπαϊκών θεσμών -Κομισιόν, Ευρωκοινοβουλίου και Συμβουλίου- θα βρίσκονται στον Έβρο για να δουν από κοντά το μεταναστευτικό πρόβλημα που προκάλεσε ο ίδιος ο Ερντογάν.

Επίσης στην Άγκυρα θα μεταβεί και ο Επίτροπος Διαχείρισης Κρίσεων, Γιάνεζ Λέναρτσιτς. Κατά την επίσκεψη τους οι αρμόδιοι στην Άγκυρα θα συναντηθούν με υψηλού επιπέδου συνομιλητές των τουρκικών αρχών, αναφέρεται σε ανακοίνωση, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται αν θα υπάρξει συνάντηση με τον πρόεδρο Ερντογάν και τον υπουργό Εξωτερικών Τσαβούσογλου.

Η επίσκεψη θα διαρκέσει δύο μέρες και -σύμφωνα με την ανακοίνωση- «θα διεξαχθούν συνομιλίες σχετικά με τη συνεχιζόμενη κλιμάκωση της βορειοδυτικής συριακής επαρχίας Ιντλίμπ και τις ανθρωπιστικές συνέπειες για τον άμαχο πληθυσμό στο έδαφος, καθώς και την κατάσταση των Σύρων προσφύγων στην Τουρκία».
πηγή zougla

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Πώς θα λειτουργούν από αύριο τα σχολεία

Απάντηση

Recommended
μπορεί να διαπιστωθεί από τα δύο βίντεο και τις δύο…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: