Πολιτική

Στέφανος Κασελάκης ΣΥΡΙΖΑ στο Μέλλον με Ενότητα, πρόταση, δράση

Η αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα στις 5 Οκτωβρίου, αποτελεί το τρίπτυχο- πολιτική πυξίδα που οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ στα επόμενα βήματά του. Ενότητα, πρόταση, δράση…

Ο πρόεδρος το υπογράμμισε και αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών: «Είμαι υπερήφανος και για τη σύγχρονη αριστερά η οποία έδειξε ότι όταν ακομπλεξάριστα λέμε, πριν καν την πρώτη Κυριακή, ότι «είμαστε με τον προοδευτικό κόσμο, με τους προοδευτικούς υποψηφίους χωρίς αστερίσκου», δείτε τι γίνεται. Αυτή η παντοδυναμία Μητσοτάκη, το μπλε κράτος, η ροή του χρήματος, το επιτελικό κράτος, η αλαζονεία, η οικογενειοκρατία στην πολιτική και στην οικονομία και στην κοινωνία, ξαφνικά λαμβάνει μια απάντηση… Η πρώτη μεγάλη ρωγμή έγινε. Πάμε τώρα, επόμενο σταθμό τις ευρωεκλογές, πάμε δυνατά».

Ήδη, στο κοινοβουλευτικό πεδίο οι τομείς έχουν αναλάβει δράση, συντονισμένα, με στόχο όχι μόνο την στενή παρακολούθηση και αποδόμηση των κυβερνητικών πρακτικών, αλλά και για τη διαμόρφωση θετικών και προοδευτικών προτάσεων για κάθε τομέα πολιτικής με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Παράλληλα,  δρομολογείται η ενίσχυση της τεκμηρίωσης και της υποστήριξης σε τεχνοκρατικό επίπεδο μέσα από τα  thinkstank. Ο Στέφανος Κασσελάκης πρόσφατα ανακοίνωσε το σχηματισμό αυτών των μικρών ομάδων, ανά θεματική. Το άνοιγμα σε νέα πρόσωπα και ιδέες ήδη γίνεται πράξη.

Ο isyriza.gr  αναβαθμίζεται σε σύγχρονο εργαλείο κοινωνικού διαλόγου, συμμετοχής και λογοδοσίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προχωρά  με ενότητα, αποφασιστικότητα, με εξωστρέφεια και το βλέμμα στραμμένο στη κοινωνία. Διαρκώς γειωμένος με τη κοινωνία,  τους πολίτες και τις ανάγκες τους, τη μάχη της επιβίωσης κόντρα στην ακρίβεια και τον πληθωρισμό, και όλα    τα θέματα της καθημερινότητας.

Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: