“Σκούπα” για “βαποράκια” και τοξικοεξαρτημένους στο κέντρο της Αθήνας

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ελέγχθηκαν 88 άτομα και προσήχθησαν εννέα, εκ των οποίων τρεις συνελήφθησαν για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης

Ειδική δράση, για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών, στο κέντρο των Αθηνών, και ειδικότερα στις περιοχές πέριξ του Πεδίου του Άρεως, του Οικονομικού Πανεπιστημίου, της Νομικής Σχολής και του πεζόδρομου της οδού Μασσαλίας, της Βαρβακείου Αγοράς και της Πλατείας Θεάτρου καθώς και στις οδούς Ευριπίδου, Ιάσωνος και Χαλκοκονδύλη.

Η ειδική αυτή δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού, της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την αντιμετώπιση της μικροδιακίνησης ναρκωτικών σε δημόσιους χώρους και τη δημιουργία εστιών συγκέντρωσης τοξικοεξαρτημένων ατόμων, σε περιοχές του κέντρου των Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ελέγχθηκαν 88 άτομα και προσήχθησαν εννέα, εκ των οποίων τρεις συνελήφθησαν για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Νέες δραστηριότητες τοξοβολίας, συζητήσεις περί Πλάτωνος, γνωριμία με την capoeira,…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: