Σκληρή η μάχη στον Νότιο Τομέα για τους υποψηφίους βουλευτές της ΝΔ

Στον Νότιο Τομέα (Φάληρο, Καλλιθέα, Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη κ.α.) πρώτοι εκλόγιμοι θεωρούνται οι νυν βουλευτές  Νίκος Δένδιας, Αννα Καραμανλή και Σοφία Βούλτεψη.

Την πεντάδα φαίνεται να συμπληρώνουν οι Διονύσης Χατζηδάκης, δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και η ιδιοκτήτρια του Ιάσιου Θεραπευτηρίου – Γενικής Κλινικής Καλλιθέας κ. Ντολαπτσή Θεοτόκη (Τιτή) .

Αν η Νέα Δημοκρατία εκλέξει 8 βουλευτές τότε ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης, δήμαρχος Δάφνης και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος Τάκης Φύσσας είναι οι πλέον επώνυμοι για να διεκδικήσουν τις τρεις επόμενες θέσεις.

Παρεμβαίνει όμως ο όχι και τόσο ισχυρός κομματικός μηχανισμός, ο οποίος με συνεχείς εκδηλώσεις φαίνεται να προωθεί την κόρη της Φάνης Πάλη- Πετραλιά Ντόρα, αλλά και τα στελέχη του κόμματος στα γραφεία της Πειραιώς Βασίλη Σπανάκη, γραμματέα ειδικών κομματικών οργανώσεων, Κωνσταντίνο Κυρανάκη, αναπληρωτή εκπρόσωπο τύπου και Τάσο Γαϊτάνη, γραμματέα τοπικής αυτοδιοίκησης της ΝΔ. Οι συγκεκριμένοι από τον Ιανουάριο δε θα είναι στη Πειραιώς λόγω των υποψηφιοτήτων τους.

Η τράπουλα μπερδεύεται ακόμα περισσότερο από υποψηφίους πρώην βουλευτές (πχ Πάνος Παναγιωτόπουλος) και πολιτευτές ή νέα πρόσωπα που ίσως αποφασίσει να βγάλει από το μανίκι του ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Πιθανή αλλά αδύναμη η παρουσία προσώπων από το Ποτάμι, όπως ο Γρηγόρης Ψαριανός και Γιώργος Αμυράς.

Η ΤΑΒΑΝΟΠΡΟΚΑ

 

Facebook Comments Box

Απάντηση