Αστυνομικά

Σκηνές Φαρ Ουέστ σε μίνι μάρκετ- Ληστής απειλεί με κουζινομάχαιρο υπάλληλο

Στο βίντεο που μετέδωσε το MEGA, ο ληστής κρατώντας το μαχαίρι απειλεί να σκοτώσει τον εργαζόμενο αν δεν δώσει τις εισπράξεις. Ο υπάλληλος προσπάθησε να τον απομακρύνει αλλά τότε ο ληστής του κόλλησε το μαχαίρι στον λαιμό και ακολούθησε πάλη μεταξύ των δυο ανδρών με τον υπάλληλο να παλεύει για την ζωή του. Για περίπου 120 δευτερόλεπτα ο άνδρας προσπαθούσε να αφοπλίσει και να απομακρύνει από το κατάστημα τον ληστή.

Ολα ξεκίνησαν όταν στις 5 το πρωί όταν ο κακοποιός εισέβαλλε στο κατάστημα έχοντας καλυμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Προσπαθώντας να διαπιστώσει αν υπάρχει κι άλλο άτομο στο κατάστημα κοιτάζει γύρω του και αμέσως βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του. Κρατώντας ένα κουζινομάχαιρο μεγαλύτερο από 20 εκατοστά ορμά στον ανυποψίαστο υπάλληλο

 

Ο ληστής με το μαχαίρι στο δεξί χέρι προσπαθεί να πάρει και τα κέρματα. Ο υπάλληλος κάνει μια κίνηση για να τον απωθήσει και εκείνος του ορμά με το μαχαίρι.

Η άκρη του μαχαιριού αγγίζει στον λαιμό τον εργαζόμενο όμως καταφέρνει να την απομακρύνει. Η πάλη μεταφέρετε στον διάδρομο εκεί οπού πέφτουν στο έδαφος.

Η συνεργός

Όσο ο εργαζόμενος παλεύει για την ζωή του στο κατάστημα μπαίνει μια γυναίκα συνεργός του ληστή. Σπρώχνει στην πλάτη τον υπάλληλο με τον κακοποιό να πέφτει ξανά από πάνω του και να τον χτύπα.

Στο χώρο του καταστήματος έπεσε το μαχαίρι του ληστή το οποίο βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Συγγρού: Κατασχέθηκε παλαιωμένος οπλισμός στο διαμέρισμα που σημειώθηκε η έκρηξη

Απάντηση

%d