ΣΕ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αντί να πιέσει για να τηρηθεί έστω μετά από ένα χρόνο το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψε ο Δήμος Καλλιθέας για άμεση επισκευή της καθίζησης και απόδοση του κοινόχρηστου χώρου στους πολίτες, έκανε το εξής απαράδεκτο.

Μετέτρεψε το ελεύθερο δημόσιο πάρκινγκ των επιβατών του ΗΣΑΠ στον Ταύρο  αλλά και των κατοίκων, έναν χώρο που δεν ανήκει στο Δήμο Καλλιθέας, σε χωματερή. Έστησε λοιπόν εκεί ένα φυλάκιο με τα διακριτικά  του Δήμου,  προφανώς για περιφρούρηση της κατάληψης και άρχισε να συγκεντρώνει σε πρώτη φάση εκεί τα κλαδιά των κηπουρών.

Φυσικά η ενέργειά του προκαλεί την οργή και αγανάκτηση όχι μόνο των πολιτών ως νομίμων χρηστών του χώρου, αλλά και των γειτόνων που βλέπουν και τη δική τους γειτονιά να υποβαθμίζεται. Ρυπαίνει με την κατάληψη  αυτή έναν τόσο χρήσιμο χώρο και τον καθιστά επικίνδυνο με την απόθεση ξερών χόρτων και κλαδιών.

Με την ενέργειά του αυτή, αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη συνεχή υποβάθμιση της ζωής των Καλλιθεατών εξ αιτίας της απερχόμενης διοίκησής του που υποτίθεται ότι θα άλλαζε την Καλλιθέα προς το καλύτερο.

Facebook Comments Box

Απάντηση