Πρόσκληση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στους δημότες και στους κατοίκους του για εκδήλωση ενδιαφέροντος σύνδεσης με την Εταιρία Διανομής Αερίου Αττικής

Mε συστηματική και μεθοδική δουλειά από τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου εντάχθηκε στους Δήμους της Αττικής στους οποίους θα γίνουν εργασίες επέκτασης του δικτύου Φυσικού Αερίου από το 2019.

Γι αυτό το λόγο και προκειμένου να διευκολυνθούν οι ενδιαφερόμενοι,  ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου καλεί τους Δημότες-κατοίκους του που επιθυμούν να συνδεθούν στο δίκτυο της Εταιρίας Διανομής Αερίου Αττικής να υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος στα Γενικά Πρωτόκολλα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου (Κοραή 36, Μοσχάτο και Πειραιώς και Επταλόφου, Ταύρος), συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο, προκειμένου ο Δήμος να προβεί στις ανάλογες ενέργειες σε συνεργασία με την Εταιρία Διανομής Αερίου Αττικής.

Οι αιτήσεις ενδιαφέροντος θα βρίσκονται αναρτημένες και στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatoutavrou.gr. H αίτηση συμπληρωμένη μπορεί να σταλεί και στο graftip.mt@gmail.com με την ένδειξη: «Για σύνδεση με την Εταιρία Διανομής Αερίου Αττικής».

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: