Πρόγραμμα Μελών ΚΠΙΣΝ

H Γνώμη σου Μετράει στο ΚΠΙΣΝ

Αγαπητέ φίλε/ Αγαπητή φίλη.

Η εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών μας αποτελεί πάγιο στόχο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Καθώς το Πρόγραμμα Μελών συμπληρώνει φέτος τρία χρόνια λειτουργίας, διοργανώνουμε σε συνεργασία με μία μεγάλη ανεξάρτητη εταιρεία ερευνών μία εκτενή έρευνα ικανοποίησης των Μελών μας, αλλά και όσων υπήρξαν Μέλη του ΚΠΙΣΝ αλλά δεν επέλεξαν να ανανεώσουν τη συνδρομή τους.

Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Για τον λόγο αυτό, μεταξύ άλλων, θα διοργανώσουμε συνεντεύξεις όπου εσείς, τα πρώην Μέλη μας, θα μπορέσετε να μιλήσετε διεξοδικά με ειδικούς συνεργάτες μας για την εμπειρία σας στο Πρόγραμμα Μελών, τους λόγους για τους οποίους εγγραφήκατε, του λόγους για τους οποίους δεν ανανεώσατε τη συνδρομή σας, αλλά και τα γενικότερα ενδιαφέροντά σας και τον ρόλο του ΚΠΙΣΝ σε σχέση με αυτά και με την καθημερινότητά σας.

Οι συνεντεύξεις θα διαρκέσουν 60- 75 λεπτά και θα πραγματοποιηθούν απογευματινές ώρες. Οι συνεντεύξεις θα γίνουν στο χώρο της Εταιρείας Kantar (Σινώπης 23, Αθήνα) μεταξύ 01-11/02 . Για την ακριβή ώρα/ ημέρα θα ενημερωθείτε αναλυτικά τηλεφωνικά σε περίπτωση που εκδηλώσετε ενδιαφέρον.  Για τη συμμετοχή και το χρόνο σας σας θα υπάρξει αποζημίωση.  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει* να συμμετέχετε σε αυτή την έρευνα, παρακαλούμε πατήστε το κουμπί πιο κάτω.

Η προθεσμία εκδήλωσης του ενδιαφέροντός σας είναι η Παρασκευή 01/02.

Θέλεις να πάρεις μέρος** στην έρευνα για το Πρόγραμμα Μελών;
 ΝΑΙ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ!

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας και τη διαρκή στήριξή σας.
Η ομάδα του ΚΠΙΣΝ

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα κριθεί ποιος συσχετισμός κοινωνικών και…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: