ΑστυνομικάΑττικήΚοινωνίαΝέα ΚαλλιθέαςΠεριφέρειες

Προσοχή απάτη μέσω email ότι κερδίσατε δωρο επιταγές και pc μέσω google

Συνεχίζονται οι απάτες μέσω ηλεκτρονικού ψαρέματος σε email πολλών Ελλήνων το τελευταίο διάστημα. Πριν λίγες ημέρες λάβαμε ένα email από ένα δημότη Καλλιθέας, ο οποίος μας ζητούσε να τον βοηθήσουμε να πάρει τα χρήματα που του υποσχέθηκε η google καθώς και τεχνολογικό εξοπλισμό, μας επισήμανε ότι του ήρθε προσωπικό email από την εταιρεία με το ονοματεπώνυμο του. Επειδή θεωρήσαμε ότι μπορεί να είναι θέμα ηλεκτρονικού ψαρέματος επικοινωνήσαμε με την Google η οποία μας απάντησε με το παρακάτω email, ότι είναι θέμα απάτης και την έχουν πατήσει πολλοί συνάνθρωποι μας που σας επισυνάπτουμε καθώς και πιο κάτω το παραπλανητικό email που έστειλαν στον συνάνθρωπο μας για ενημέρωση και προσοχή. Ο συνεργάτης της GOOGLE που επικοινωνήσαμε μας συνέστησε να αναφέρουμε ότι καλό είναι όποιος λάβει το συγκεκριμένο email να επικοινωνήσει με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αλλά και να ζητήσει να υπάρχει ενημέρωση και στην GOOGLE γιατί ήδη διενεργείται έρευνα και από άλλες καταγγελίες όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από άλλες χώρες της Ευρώπης κυρίως. Το email αυτό το λαμβάνουν μας τόνισε περισσότερο άνθρωποι μεγάλοι ηλικίας οι οποίοι θεωρούν ότι έχουν τις δυνατότητες μέσω των γνώσεων τους να επιβραβευτούν.

Google Corperation Inc. OFFICIAL NOTIFICATION
Published March 22, 2021 / by BrendingBot / Leave a Comment
WARNING: These are scams. They are Emails sent to a honeytrap address only ever used for this purpose. Do not reply to these people, they will try to con you into paying out money in return for nothing.

CAVEAT: Please note that some of these Emails may be impersonating a genuine company or person. We wish to make it clear that any such name mentioned within these Emails has no connection to the scam. For the sake of searching, we leave these messages untouched, but we will respond to any concerns left in our comments.

διάβασε και αυτό  Άρχισε ο μαζικός εμβολιασμός κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές

From: “Google Corperation Inc.” <infostake@googlemail.com>
Reply: jeffreydeancorp@googlemail.com
Date: Mon, 22 Mar 2021 20:14:30 +0100
Subject: OFFICIAL NOTIFICATION

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Αποζημίωση ειδικού σκοπού έως 4.000 ευρώ θα δοθεί (χωρίς κριτήριο…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: