Πρέσβειρα του 4ου Kallithea Night Run η Κέλλυ Λουφάκη

Η Κέλλυ Λουφάκη ξεκίνησε την ξιφασκία με αμαξίδιο το 2014, μετά από τροχαίο, που είχε τον Ιούλιο του 2012. Το 2016 συμμετείχε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, όπου και κατέλαβε την 10η θέση. Μάλιστα, ήταν η πρώτη γυναικεία συμμετοχή σε Παραολυμπιακούς στο άθλημα της ξιφασκίας με αμαξίδιο. Τον Απρίλιο του 2018 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο (και πρώτο γυναικείο μετάλλιο) στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Επόμενος μεγάλος στόχος η διεκδίκηση μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο 2020.

Επίσης, από το 2016 μέχρι και σήμερα έχει επιλεχθεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ως πρέσβειρα του

«ΒeActive» με σκοπό να παροτρύνει μικρούς και μεγάλους στον αθλητισμό και στην καθημερινή άσκηση.

Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια θα στηρίξει ενεργά τον αγώνα με την εμπειρία της στο χώρο του αθλητισμού, την ευαισθησία και την αγάπη της για τον εθελοντισμό και την προσφορά σε διοργανώσεις με κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο πρόεδρος της Ο.Ε του αγώνα, Παναγιώτης Δημάκος, τόνισε: «Είναι μεγάλη μας χαρά και, συγχρόνως, τιμή, που η Κέλλυ Λουφάκη θα είναι η Πρέσβειρα του 4ου Kallithea Night Run. Την ευχαριστούμε θερμά, που αποδέχτηκε την πρόταση μας με στόχο να μεταδώσει παντού το μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι», της προσπάθειας, της μαχητικότητας, της δύναμης της ψυχής και της χαράς της συμμετοχής σε έναν μαζικό αγώνα, προωθώντας, ταυτόχρονα, τον φιλανθρωπικό σκοπό του Αγώνα, μιας και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο MDA Ελλάς.

Από την πλευρά της, η Κέλλυ Λουφάκη επεσήμανε: «Είμαι διπλά χαρούμενη, που θα συμμετέχω και φέτος στον αγώνα των 5 χλμ αλλά και επειδή θα έχω τον ρόλο της πρέσβειρας για τον φετινό αγώνα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και σας ευχαριστώ. Μέσα από τον δική μου προσπάθεια, στόχος μου είναι να παροτρύνω όλο και περισσότερο κόσμο στο να συμμετέχει σε αυτό το ξεχωριστό αθλητικό δρώμενο ξεπερνώντας τα εμπόδια που αντιμετωπίζει ο καθένας από εμάς. Όταν όμως η συμμετοχή συμβάλλει στην προσφορά τότε αυτό για μένα είναι μια μεγάλη γιορτή. Στο Kallithea Night Run τρέχουμε για καλό σκοπό ενισχύοντας το σωματείο ΜDA Hellas που στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής ατόμων με Νευρο μυϊκές Παθήσεις.

Ελάτε μικροί και μεγάλοι να φωτίσουμε την Καλλιθέα το Σάββατο 19/10, να τρέξουμε, να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, αλλά το πιο βασικό να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο μας. Ακολούθησε το φως και γίνε ενεργός!».

Στα πλαίσια της κοινωνικής και φιλανθρωπικής δράσης του Kallithea Night Run μέρος των εσόδων του Αγώνα θα διατεθεί στο MDA Ελλάς, ένα φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο, το οποίο ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2000 με σκοπό να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, οι οποίες αφορούν σε πολυπληθείς ομάδες παθήσεων γενετικής κυρίως προέλευσης, που πλήττουν κυρίως το μυϊκό σύστημα.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Kallithea Night Run σας προσκαλεί στη Συνέντευξη Τύπου για τη διεξαγωγή του 4ου Kallithea Night Run 2019.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Καλλιθέας (Μαντζαγριωτάκη 76).

Ακολούθως οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε θα μπορούν να απευθύνουν τις ερωτήσεις τους.
Ομιλητές:

  • Παναγιώτης Δημάκος – Πρόεδρος της Ο.Ε του Kallithea Night Run και Α’ Αντιπρόεδρος ΣΕΓΑΣ
  • Δημήτρης Κάρναβος – Δήμαρχος Καλλιθέας
  • Δήμητρα Νάνου – Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών
  • Διονύσης Καρακάσης – Εθνικός Συντονιστής του BEACTIVE HELLAS
  •  Αντιγόνη Καρρά – Διευθύντρια MDA Ελλάς
  • Κέλλυ Λουφάκη – Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας με αμαξίδιο και Πρέσβειρα του Kallithea Night Run

***Οι εγγραφές για τον αγώνα συνεχίζονται έως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα (www.kallitheanightrun.gr) είτε στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή από τις 17:00 έως τις 19:30

πηγή: https://www.agronews.gr

Facebook Comments Box

Απάντηση