Ποιος είναι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Μοσχονας

Φοίτησα στο 16 δημοτικό σχολείο εν συνεχεία στο 9ο γυμνάσιο και τέλος αποφοίτησα από την Σιβιτανείδιο Σχολή.

Κατέχω δύο πτυχία Ηλεκτρολόγου Ηλεκτρονικού και Τεχνικού δικτύων υπολογιστών.

Όντας ασκούμενος αλλά και αθλητής σε πολλούς συλλόγους και ακαδημίες της Καλλιθέας, (Έσπερος μπάσκετ, Αετός μπάσκετ, Γ.Σ Καλλιθέας,) αθλητής πολεμικών τεχνών στην Καλλιθέα. Έμαθα τι σημαίνει δουλειά, κόπος, μόχθος, συνεχώς και καθημερινώς.

Η συνεχής προσπάθεια και δουλειά έφερε αποτελέσματα, έτσι κατόρθωσα στόχους και νίκες σε Πανελλήνιους, Ευρωπαϊκούς, Βαλκανικούς αλλά και Παγκόσμιες διοργανώσεις υψώνοντας την Ελληνική σημαία ψηλά.

Το 2012 χρίζομαι προπονητής στον Αθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας Δράκος και το 2014 κατακτώντας έναν τίτλο σταματάει η αθλητική μου καριέρα και αφοσιώνομαι στην προπονητική.

Ο Αθλητικός σύλλογος Καλλιθέας Δράκος αν και μέτρα λίγα χρόνια στην πόλη μας, είναι ακουστός και γνωστός για την σκληρή δουλειά στην προπόνηση. Μετρά νίκες και μετάλλια σε διοργανώσεις πανελλήνιου , τοπικού κυπέλου , και Παγκοσμίων διοργανώσεων με αθλητές από τη νεολαία της Καλλιθέας αλλά και τους ενήλικες της, σε ζίου ζίτσου (jiu-jitsu), kick boxing και το Karate που είναι κ ολυμπιακό άθλημα.

Με την ίδια αφοσίωση και πεπεισμένος για σκληρή δουλειά αποφάσισα να συνστρατευτώ με έναν εξίσου αφοσιωμένο και σκληρά εργαζόμενο άνθρωπο για την υλοποίηση των στόχων που βαζει. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Ασκούνη, έναν άνθρωπο που στο άκουσμα του ονόματος του συνώνυμο είναι η όμορφη Καλλιθέα.
Με αυτό σαν γνώμονα αποφάσισα να θέλω να βάλω το δικό μου λιθαράκι στο όραμα που έχει για μια νέα ΠΡΟΟΠΤΙΚΉ ΖΩΗΣ για την Καλλιθέα μας.

Έτσι λοιπόν ζητώ την στήριξή σας να βοηθήσω με όλη μου την δύναμη στα κοινά της πόλης μας , και με νέες ιδέες να αλλάξουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας σε όλους τους τομείς και κυρίως όμως σε αυτόν του αθλητισμού τον οποίο υπηρετώ από το 1989. Βοηθώντας τα νέα παιδιά της πόλης μας και όχι μόνο, να αθληθούν και να αγαπήσουν τον αθλητικό ιδεώδες.

Εύχομαι να φανώ άξιος της εμπιστοσύνη σας και να μπορέσω να φέρω μια νέα Προοπτική Ζωής στην Καλλιθέας μας για ένα καλύτερο, καθαρότερο αύριο με τον Κώστα Ασκούνη.

Facebook Comments Box

Απάντηση