Πατριωτικό Μέτωπο Γιώργου Καρατζαφέρη Δημήτρη Καμμένου Βουλευτών Νέας Δημοκρατίας

Ο κ. Καρατζαφέρης ξεκαθάρισε ότι «υπάρχουν και υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας στο νέο σχήμα »

Σε συγκρότηση «Πατριωτικού μετώπου» προχωρά ο Γιώργος Καρατζαφέρης μαζί με τον Δημήτρη Καμμένο και Τάκη Μπαλτάκο. Αυτό αποκάλυψε ο κ. Καρατζαφέρης στην εκπομπή “Καλημέρα” του ΣΚΑΪ τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «ο Δημήτρης Καμμένος και ο Τάκης Μπαλτάκος έχουν ταχθεί μαζί μας, συμπλέουμε. Συμπλέουμε μαζί. Θα πάμε παρέα. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Ελπίζω το σχήμα να γίνει ευρύτερο. Είναι σίγουρο πως υπάρχουν υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας στο νέο σχήμα».

Μάλιστα ο κ. Καρατζαφέρης ξεκαθάρισε πως “θα πάμε δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας μέσα πάντα στο πλαίσιο του συνταγματικού τόξου όπως ήμασταν και τα προηγούμενα χρόνια». Ο κ. Καρατζαφέρης σχολιάζοντας την παραίτηση του Πάνου Καμμένου από την συγκυβέρνηση τόνισε ότι: «Αργά παραιτήθηκε. Έπρεπε να το κάνει τον Ιούνιο οπότε θα είχε αξία και η πράξη του και ο κ. Τσίπρας δεν θα είχε το χρόνο να προετοιμάσει και να βρει τους έξι πρόθυμους. Είναι λίγο αργά. Θα μου πείτε βέβαια «κάλλιο αργά παρά ποτέ». Εμείς περιμένουμε να δούμε την πορεία του για να κάνουμε και την τελική κρίση. Μέχρι στιγμής όμως το αποτύπωμα του κ. Καμμένου είναι σαφώς αρνητικό».

Όσο για τον αν υπάρχουν συζητήσεις για συμπόρευση με τον Πάνο Καμμένο ο Γιώργος Καρατζαφέρης απάντησε… «Όχι. Ρωτάει πολύς κόσμος αλλά πρέπει να ρωτήσει τον εαυτό του ο κ. Καμμένος για το ποια πολιτική θα κρατήσει. Γιατί όπως είπα την αλλάζει μέρα με την ημέρα. Πρέπει να είσαι πεπεισμένος ότι θα γίνουν σωστά βήματα προς μία κατεύθυνση και δεν θα αλλοιωθούν αυτά τα βήματα από κάποιες παρορμητικές διαθέσεις.

Δεν υπάρχει κάποια κουβέντα, κάποια συζήτηση. Υπάρχει μία ανάγκη συμπτύξεως ενός ευρύτερου πατριωτικού μετώπου γιατί ο κόσμος πρέπει να διοχετεύσει κάπου την εμπιστοσύνη του. Μην ξεχνάμε ότι σήμερα με το σύνθετο όνομα συμφωνούν τα δύο μεγάλα κόμματα. Διαφωνούν σε επιμέρους θέσεις».

πηγή: https://www.ethnos.gr

Facebook Comments Box

Απάντηση