ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ανοχή της Δημοτικής αρχής Καλλιθέας στα μασκαρέματα της «Ελληνικής Αυγής» και των ομοίων τους. Η πρόσφατη «εθελοντική βοήθεια» της συγκεκριμένης παράταξης αποτελεί ρατσιστική απόπειρα διάσπασης του λαού της Καλλιθέας και θρέφει το φασισμό-ναζισμό με παχιά λόγια περί «κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης».

Αυτοί, φοράν την μάσκα του φιλάνθρωπου γιατί, έχουν βάλει πλάτη στο ξεπούλημα του

δημόσιου πλούτου της περιοχής, στην συνειδητή υποβάθμιση των δημόσιων υποδομών σε υγεία παιδεία, στα μέτρα προστασίας από φυσικές καταστροφές, στις συνθήκες εργασίας λάστιχο με μισθούς πείνας.

Εμείς οι εργαζόμενοι στον Επισιτισμό-Τουρισμό που μένουμε στην περιοχή, γνωρίζουμε ότι έχουνε πολλά κοινά οι δύο πλευρές. Για αυτό και αλληλο-συγχαίρονται.

Γνωρίζουμε ότι η κόλαση των πολεμικών ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, έχει φέρει στη γειτονιά μας πολλούς συναδέλφους μετανάστες, με τους οποίους σηκώνουμε μαζί στις πλάτες μας την τεράστια κερδοφορία του κλάδου μας, την αλματώδη ανάπτυξη του τουρισμού της Αττικής. Η δική μας λαϊκή-κοινωνική συμμαχία, χτίζεται εκεί που η εκμετάλλευση τσακίζει Έλληνες και ξένους για την κερδοφορία των λίγων. Έχουμε πείρα από την δράση παρόμοιων οργανώσεων στους χώρους δουλειάς. Είναι άξια στηρίγματα της εργοδοσίας με την διασπαστική-ρατσιστική τους δράση και αντίληψη.

Ξέρουμε ότι μόνο η ταξική αλληλεγγύη, η ενότητα και συμμαχία μεταξύ ελλήνων και μεταναστών, των νέων, των γυναικών, των μικρών ΕΒΕ, μπορεί να δυναμώσει των κοινό μας αγώνα σε γειτονιές και χώρους δουλειάς. Μόνο αυτή η ενότητα αποτελεί ελπίδα για τους εργαζόμενους και το λαό της Καλλιθέας.

Καμία ανοχή στο ρατσισμό το φασισμό !

Ο λαός της Καλλιθέας μπορεί να βγάλει συμπεράσματα για τις ευθύνες της κάθε παράταξης και της Δημοτικής αρχής. Να δώσει δύναμη σε γνήσιους αγωνιστές και όχι μασκαρεμένους

«φιλάνθρωπους».

Καλούμε με την δράση μας και την ψήφο μας,

Να καταδικάσουμε μαζικά όλους τους μασκαράδες «φιλάνθρωπους».

Να σταθούμε ενωμένοι οργανωμένοι και να δυναμώσουμε τον αγώνα μας μπροστά σε κάθε καθημερινή μάχη.

Να δυναμώσουμε τις ταξικές δυνάμεις σε όλες τις κάλπες, σε γειτονιές και χώρους δουλειάς!

Facebook Comments Box

Απάντηση

%d