ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΝΑΙ

Δημοσίευση του υποψηφίου Δημάρχου Καλλιθέας Νίκου Γιοβανίδη στη σελίδα της δημοτικής παράταξης fb ” KΑΛΛΙΘΕΑ ΝΑΙ”

Η Καλλιθέα χρειάζεται μια νέα δημοτική Αρχή που θα χαρακτηρίζεται από αποφασιστικότητα, έξυπνες ιδέες, υπευθυνότητα και ρεαλιστική προσέγγιση των ζητημάτων. 

Μια δημοτική Αρχή που θα καθορίσει τις προοπτικές ανάπτυξης για το δήμο μας, στεκόμενη στο πλευρό όλων των δημοτών, ανεξάρτητα από πολιτικά πιστεύω και ιδεολογικές αφετηρίες. 

Με αντίληψη στραμμένη σε νέους ορίζοντες, προκειμένου να αντιστραφεί το υπάρχον καθεστώς απάθειας, αδράνειας και αδιαφορίας.

Χρειάζεται ενδιαφέρον και πάνω απ’ όλα συμμετοχή για να αναδείξουμε όσα απασχολούν όλους μας, να αναδείξουμε τις δυνατότητες που έχουμε και να προχωρήσουμε στις αναγκαίες και ενδεδειγμένες λύσεις. 

Αυτά είναι που μας ενώνουν και έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά. 

Γιατί η πόλη του ΘΗΣΕΑ είναι των δημοτών, ειδικά εκείνων που δεν  επιδιώκουν απλώς μια εναλλαγή προσώπων στην “καρέκλα”…

Αυτή η επιλογή ανήκει αποκλειστικά στους δημότες, γιατί η όποια αλλαγή αφορά τους ίδιους και τα παιδιά τους. 

Με αυτό το κριτήριο θα γίνουν αυτές οι εκλογές, γιατί αφορούν το μέλλον όλων μας και την επανεκκίνηση πολλών στάσιμων ως τώρα καταστάσεων.

Σ’ αυτή την κοινή αναπτυξιακή προσπάθεια που ξεκινάει από μηδενική βάση, εξαιτίας της δεινής θέσης που είναι σήμερα ο δήμος μας, στο μηδέν δηλαδή, εγώ προσωπικά και η δημοτική παράταξη “ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΝΑΙ” είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να αλλάξουμε τα πράγματα. 

Να αλλάξουμε με σαφώς βελτιωμένες λύσεις ότι αφορά την καθημερινότητα, την παροχή υπηρεσιών, τη διαχείριση με διαφάνεια και ορθότητα των πόρων, αλλά και να εισάγουμε την καινοτομία, την πρωτοπορία σε κάθε τομέα βλέποντας και προτείνοντας μια διαφορετική ματιά σε όλα, διαφορετική και ρεαλιστική ταυτόχρονα. 

διάβασε και αυτό  Τάσος Γαιτάνης Η εξωτερική μας πολιτική είναι μέρος της δικής μας ισχύος

‘Καλλιθέα ΝΑΙ’

Νίκος Γιοβανίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας


#kallitheanai #NikosGiovanidis #dimotikesekloges2019 #PameMazi


Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Σοκ στην Καλλιθέα… Γυναίκα εντοπίστηκε μέσα σε διαμέρισμα - τρώγλη…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: