Κοινωνία

Παλαιό Φάληρο Κλείνουν οι αθλητικές υποδομές

Αναστέλονται όλες οι αθλητικές δραστηριότητες στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου. Την απόφαση αυτή πήρε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος μαζί με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού& Αθλητικού Κέντρου Μιχάλη Κουμεντάκο στο πλαίσιο μέτρων για τον περιορισμό του covid

Συγκεκριμένα το δελτίο τύπου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου αναφέρει : O Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Κέντρου Δήμου Παλαιού Φαλήρου Μιχάλης Κουμεντάκος, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού  και σύμφωνα με την υπ΄αρ.Δ1Α/Γ.Π. οικ.69863/ΦΕΚ 4829/2-11-2020, αναστέλλουν την λειτουργία όλων των αθλητικών υποδομών, γυμναστηρίων και κολυμβητηρίου του Δήμου για όλα τα αθλήματα και για όλες τις δραστηριότητες, εκδηλώσεις, αγώνες και προπονήσεις. 

φώτο αρχείο notia24

Ειδικότερα, το μέτρο της αναστολής αφορά τα αθλήματα: μπάσκετ, βόλεϊ , κολύμβηση, υδατοσφαίριση και στίβο ενώ επιτρέπεται μόνο η ατομική άθληση στο τένις και φυσικά με την τήρηση των μέτρων και των οδηγιών που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τις σχετικές οδηγίες της οικείας Ομοσπονδίας και το προαναφερθέν σχετικό ΦΕΚ.

Σε κάθε περίπτωση προβλέπονται :

  • H είσοδος στο συγκρότημα του Δ.Α.Κ. θα επιτρέπεται μόνο από την κεντρική πύλη
  • Τα αποδυτήρια θα παραμένουν κλειστά
  • Υποχρεωτική τήρηση των προβλεπόμενων ατομικών μέτρων υγιεινής και προστασίας
  • Υποχρεωτική καταγραφή όλων όσων εισέρχονται, της ώρας εισόδου και εξόδου

Τα παραπάνω μέτρα ισχύουν έως 30/11/2020, ενώ θα παραταθούν εφόσον με νέα σχετική νομοθετική διάταξη, συνεχισθούν οι περιορισμοί.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Η ζωή, είναι λίγη και λήγει! Γι’αυτό κάντην να αξίζει!

Απάντηση

Recommended
Διχασμένοι είναι οι καταστηματάρχες για το αν η δική τους…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: