Πέθανε Ο Θέμος Αναστασιάδης

Ο Θέμος Αναστασιάδης  γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 1958 ήταν δημοσιογράφος, παρουσιαστής εκπομπών στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και εκδότης της εφημερίδας Πρώτο Θέμα

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εργάστηκε ως πολιτικός – οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες Το Βήμα, Εξπρές, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή, στην οποία διετέλεσε και διευθυντής. Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων.

Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες). Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία υπήρξε η εκπομπή ΟΛΑ στον ALPHA, η οποία προβαλλόταν από τα μέσα του 2006 από τον ΑΝΤ1 και στην οποία παρουσιάζονταν, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές.

Η ζωή του Θέμου Αναστασιάδη όμως είχε και πολλές περιπέτειες οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα και ποινικές διώξεις. Του έχει ασκηθεί έντονη κριτική για το δημοσιογραφικό του ύφος,μεροληπτική στάση απέναντι στο κόμμα της Χρυσής Αυγής,μη ηθικές τακτικές, αλλά και σεξισμό,ρατσισμό και ομοφοβία.

Απεβίωσε στις 22/1/2019 στην Ελβετία μετά από μάχη με τον καρκίνο

Ακολουθούν αποσπάσματα από τις εκπομπές του. Παραθέτουμε την εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου “Ζούγκλα” με τον οποίο συνεργάστηκαν για την έκδοση εφημερίδας και όχι μόνο που κατέληξε σε δικαστική διαμάχη αλλά και την κατάθεση του στο ελληνικό κοινοβουλιο. Τέλος παραθέτουμε ρεπορτάζ από την Ελβετία που νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό.

https://www.youtube.com/watch?v=r2rDxpNMByM&feature=youtu.be
Facebook Comments Box

Απάντηση