Ο Τάκης Διαμαντόπουλος για την συνάντηση Τσίπρα -Ζαέφ

Ο κ. πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδειξε σήμερα ,άλλη μια φορά ότι δεν υπολογίζει την φωνή του λαού και ότι είναι πρόθυμος οπότε χρειαστεί, να μετατρέψει ξανά το ναι σε όχι όπως έκανε, χωρίς κανέναν δισταγμό στο δημοψήφισμα του 2015.

Η σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Σκοπιά ,είχε απώτερο σκοπό να αποδείξει ότι ο δρόμος που ακολουθεί θα ωφελήσει τον Ελληνικό λαό,,δυστυχώς  το μόνο που κατάφερε είναι να εξαγριώσει περισσότερο τους Έλληνες πολίτες.

Κύριε Τσίπρα , επικαλείστε ότι κτίζετε γέφυρες και γκρεμίζετε τα τείχη μεταξύ των δυο λαών, σας υπενθυμίζω κύριε πρωθυπουργέ ότι ο ελληνικός λαός το μόνο που έκανε ήταν να διεκδικήσει την ιστορία του και να πάψει , να μας λένε ψέματα η γείτονάς χωρά , γιατί η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη τα στελέχη της κυβέρνησης και ο πρωθυπουργός είναι ανεπιθύμητοι, όπως έχει φανεί εδώ και πολλούς μήνες.Αντίθετα σήμερα στα Σκοπιά , η υποδοχή ήταν θερμή.

Αυτό σημαίνει πολλά και το μήνυμα του Λαού είναι σαφές … Δεν ξεχνάμε τι κακό κάνατε στην ιστορία και τον τόπο , και δεσμευόμαστε σαν υγιής πολιτική δύναμη , να διεκδικήσουμε την ακεραιότητα των κεκτημένων του πολιτισμού μας και να επαναφέρουμε την εθνική υπερηφάνεια και το χαμόγελο στους Έλληνες συμπολίτες μας …

diamantopoulostakis.gr/

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
H 2α Απριλίου ορίστηκε από τον O.H.E. σαν Παγκόσμια Ημέρα…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: