Ελλάδα

Ο Νίκος Μώρος-Πιτασάκης στο Kalithea Radio

Ο Νικόλαος Μώρος – Πιτασάκης ανήκει στην ομάδα του Kalithea Press μετά από μια αναζήτηση σε άλλα διαδικτυακά ραδιοφωνικά μονοπάτια είναι πάλι μαζί μας και στο Kalithea Radio για να μας ζωντανεύει με την εκπομπή τα “Επικά Χρονικά” και να μας παρουσιάζει με τα άρθρα  μια “Καλή Θέα” σε μια εποχή που είναι απαραίτητη

Ο Νικόλαος Μώρος – Πιτασάκης, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972.

Σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και είναι Κοινωνικός Λειτουργός. Είναι μεταπτυχιακός φοιτητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στη Παιδαγωγική μέσω Καινοτόμων Τεχνολογιών και Βιοϊατρικών Προσεγγίσεων.  Αγαπημένo πεδίο μελέτης του οι ανθρώπινες σχέσεις.  Αποτελεί και το κύριο θέμα έτερης ενασχόλησης του. Της συγγραφής πεζών κειμένων και στίχων .
 Όμως μεγάλη του αγάπη είναι το ραδιόφωνο, η καλή μουσική και η επαφή μέσω των παραγωγών του με τους συνανθρώπους του. Έχει συνεργαστεί επιτυχώς με αρκετά web ραδιόφωνα και παρουσίασε εκπομπές ανάδειξης και ενημέρωσης σε φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα που αφορούν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
 Είχε την τιμή και χαρά να μελοποιηθούν σε ένα πρωτότυπο μουσικό έργο που εκπροσώπησε την Ελλάδα στο εξωτερικό τη «Θεωδία», στα πλαίσια της εκδήλωσης «Alumni Around the World – Athens 2021» που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο Goldsmiths του Λονδίνου.

 Επίσης έγραψε τους στίχους στο τραγούδι «Εσύ είσαι η Ιθάκη σου» προς ενίσχυση του έργου της εργασιακής επανένταξης ουσιόεξαρτημένων συνανθρώπων της Κοινσεπ Odysseyfd το οποίο παρουσίασαν οι Fiasco από τη real music

 Οπαδός της δια βίου μάθησης επιμένει να είναι αιώνιος μαθητής να απορροφά γνώση, αλλά και να τη μεταδίδει.
Έχει ως θεμελιώδες κομμάτι της ευρύτερης φιλοσοφίας του «τη σημαντικότητα της μοναδικότητας του καθενός και της καθεμιάς» από εμάς.
 Συνέπεια αυτού, στοχεύει στην αφύπνιση, στη συνειδητοποίηση και μεταλαμπάδευση αυτής της πίστης του σε κάθε δραστηριότητα και επαφή με άτομα, ομάδες, σύνολα.
 «Σημαντικοί στη μοναδικότητα όχι μέσω επικίνδυνων και παράλογων συγκρίσεων. Σημαντικοί στη μοναδικότητα ΕΚ ΠΡΟΙΜΙΟΥ».
Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: