ΑΛΛΑ

Ο Μιχάλης Χάλαρης υποψήφιος βουλευτής στο νεοσύστατο Νότιο Τομέα Αθηνών

Και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες επιστρέφει στον στίβο των εθνικών εκλογών ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων (το 2015 με την Δημοκρατική Παράταξη). Και η έκπληξη είναι ότι δεν θα είναι στις Κυκλάδες, αλλά στο … δεύτερο σπίτι του, την πρώην Β΄Αθηνών. Μετά από συζητήσεις που είχε με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, φέρεται να οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή του στα βουλευτικά ψηφοδέλτια του κόμματος.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Χάλαρης, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθηνών (μέρος της παλιάς Β’ Αθηνών) που περιλαμβάνει τους Δήμους: Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Βύρωνα, Γλυφάδας, Δάφνης-Υμηττού, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου. 


Οταν το έχει το … μικρόβιο δεν μπορείς να το αποβάλεις. Και ο Μιχάλης Χάλαρης, ο Κυκλαδίτης πολιτικός μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής και Γραμματέας των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία δεν μπόρεσε να μείνει μακριά από την πρόκληση των καιρών και συμμετοχή στις εθνικές εκλογές, τα τύμπανα των οποίων αρχίζουν να ακούγονται όσο γίνεται και πιο δυνατά… 

Στην ίδια εκλογική περιφέρεια πρόκειται σύμφωνα με το ρεπορτάζ να είναι υποψήφια και η κ. Γεννηματά. Τούτου δοθέντος, και με προϋπόθεση ότι ο Κυκλαδίτης πολιτικός θα είναι ανταγωνιστικός στη συγκομιδή ψήφων, η προοπτική εκλογής του θα εξαρτηθεί από την απόφαση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής για το ποια έδρα θα κρατήσει, καθώς ως γνωστόν οι αρχηγοί των κομμάτων κατεβαίνουν ως υποψήφιοι μέχρι και σε τρεις εκλογικές περιφέρειες. 

Εμείς να σημειώσουμε ότι ο Μιχάλης Χάλαρης έχει τριπλή … καταγωγή από τις Κυκλάδες (γιος του Μανώλη Χάλαρη από τη Μεσαριά της Σαντορίνης και της Ελένης Μαύρη από την Παροικία της Πάρου και είναι παντρεμένος με την Μαρίνα Δεσποτίδου από το Φιλώτι της Νάξου). Είναι κάτοχος πτυχίου της Πυροσβεστικής Ακαδημίας (2nd BSc, 1996) και έχει κάνει μετεκπαίδευση στο Rescue Services College Rosersberg της Σουηδίας σε θέματα αντιμετώπισης περιβαλλοντικών καταστροφών. Έχει διατελέσει ερευνητής, μελετώντας θέματα όπως φυσικοχημικών διεργασιών της ύλης, προβλήματα υγιεινής, υγείας και ασφάλειας του εργασιακού περιβάλλοντος. Έχει διατελέσει Επικεφαλής του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Και τέλος είναι ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1989, από τα φοιτητικά του χρόνια έως και σήμερα… 

διάβασε και αυτό  Oμολόγησε ο προπονητής ιστιοπλοΐας για την 11χρονη

ΠΗΓΗ:www.almamediagroup.eu

Facebook Comments Box

Απάντηση