Ο κ. Καρακασίδης αποκαλύπτει…

Συναντήσαμε τον κ. Καρακασίδη στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο Καλλιθέας. Ένας χώρος που πήγαν τελευταία για να μειώσουν τα οικονομικά έξοδα . Αποφασίσαμε αντί να του κάνουμε ερωτήσεις να ζητήσουμε να μας περιγράψει τι σημαίνει Καλλιθέα για τον ίδιο και ποια προβλήματα έχει σαν ομάδα και ποιες οι σχέσεις με την διοίκηση του Δήμου.
Η Καλλιθέα είναι η πόλη μας είναι η ομάδα μας είναι η ιστορία μας τόνισε χαρακτηριστικά σε όποιο μέρος και να πάτε στην Ελλάδα θα σας πουν ότι η πόλη έχει το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρου Νιάρχου και την ομάδα Καλλιθέα .Ο Δημήτρης Κάρναβος πριν γίνει Δήμαρχος είχε διατελέσει για ένα διάστημα και Αντιπρόεδρος της ομάδας όταν ήταν στην αντιπολίτευση .Σήμερα όμως δεν είναι δίπλα μας.
Η Καλλιθέα θα σωθεί είναι δεδομένο 
Στις αρχές της σημερινής διοίκησης στη συνάντηση που είχαμε κάνει και με επιστολή 
Ζητήσαμε από τον Δήμαρχο την βοήθεια του ώστε να φτιαχτεί η αίθουσα Τύπου η οποία θέλει επισκευή η απάντηση του ήταν οτι θα το δούμε οταν βρεθούν κονδύλια του αναφέραμε επίσης ότι δεν έχουμε Ιατρείο τον χώρο του Ιατρείου κ.Δήμαρχε χωρίς να μας ενημερώσετε τον δώσατε στον Φιλαθλητικό Σύλλογο και προς το παρών  χρησιμοποιούμε σαν Ιατρείο ένα μικρό χώρο.
Να δοθεί λύση ώστε να πάρουμε επιτέλους την άδεια από τη τεχνική υπηρεσία παρεπιπτόντως να τονίσουμε ότι με δικά της χρήματα η ΠΑΕ που έδωσε ο κ.Αρβιντίδης ζητήσαμε από πολιτικό μηχανικό ιδιώτη μελέτη την οποία πήραμε αλλά από την υπηρεσία του Δήμου όχι και για τις άλλες κερκίδες που φτιάχτηκαν με χορηγία του ΟΠΑΠ και από κάτω βρίσκονται υπερσύγχρονες αίθουσες με γυμναστήρια.

Τα λεφτά τα έδωσε η περιφέρεια για την κατασκευή του χλοοτάπητα όχι η σημερινή διοίκηση του Κάρναβου  τα έδωσε για να φτιαχτεί ο χλοοτάπητας ώστε να κάνει αγώνες η ομάδα Καλλιθέας και προπονήσεις για αλλες ομάδες. Δεν μπορεί ομως να γίνονται αγώνες απο δύο ομάδες δεν θα αντέξει ο χλοοτάπητας.

Γεγονός που γνωρίζει ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Γιάννη Γάλλου κ.Ευσταθίου παρόλα αυτα ξαφνικά είδαμε μια επιστολή απο τον Εθνικό οτι θα αγωνίζονται στο γήπεδο Καλλιθέας .
Εμείς δεν λάβαμε ποτέ καμία τέτοια ενημέρωση.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι άμεσα και ζητήσαμε επανειλημμένως από την διοίκηση του Δήμου να μας βοηθήσει μέχρι τώρα δεν έχει γίνει όμως .Προεκλογικά βέβαια ο κ. Κάρναβος δεσμευόταν θα σταθεί δίπλα στην ομάδα δεν έγινε όμως προφανώς έγινε για την εκμετάλλευση ψηφων , δυστυχώς που το κάναμε σαν ομάδα και ο καθένας μας τον στηρίξαμε επισημαίνει ο κ. Καρακασίδης .
Ο κ. Καρακασίδης μας είπε και άλλα πολλά τα οποία δεν θα τα δημοσιοποιήσουμε ακόμα περιμένοντας το Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο θα βρίσκεται και η ΠΑΕ Καλλιθέας και ο Γ.Σ Καλλιθέας.
Facebook Comments Box

Απάντηση