Ο Γιώργος Δεδούσης επιθυμεί να βγει το όνομα του από την επιστολή των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Παράταξης Τώρα Καλλιθεα στην οποία αναφέρουν ότι δε δέχονται τη συνεργασία του κ. Λασκαρίδη με τον Δήμαρχο Καλλιθέας

Ο Γιώργος Δεδούσης επιθυμεί να βγει το όνομα του από την επιστολή των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Παράταξης Τώρα Καλλιθεα στην οποία αναφέρουν ότι δε δέχονται τη συνεργασία του κ. Λασκαρίδη με τον Δήμαρχο Καλλιθέας.

Σας παραθέτουμε από κάτω το κείμενο με το δημοσίευμα που περιλαμβάνει την ανακοίνωση που μας είχε στείλει ο κ. Παριανός και την διάψευση του κ. Δεδούση. Δεν διαγράφουμε το ονοματεπώνυμο του κ. Δεδούση γιατί όπως μας τόνισε ο κ. Παριανός αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την δημοσίευση

Με επιστολή με email  Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης “ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ”   Δεδούσης Γιώργος, Λιγωμένου Μαργαρίτη Μαρία, Παριανός Πέτρος και άλλοι υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του κ Λασκαρίδη διαχωρίζουν τη θέση τους από την παράταξη Τώρα Καλλιθέα και την απόφαση του επικεφαλής να συνεργαστεί με τον Δήμαρχο ως Αντιδήμαρχος, συγκεκριμένα αναφέρουν τους λόγους  παρακάτω:

 

 

Κατά τη διάρκεια της πεντάχρονης θητείας μας 2014-2019 των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου παρακολουθούσαμε ποιοι και πώς ασκούσαν αντιπολίτευση. Μία εκ των παρατάξεων που είχε λόγο αριστερό και δράση ρεαλιστική ήταν η παράταξη « Τώρα Καλλιθέα» Η εποικοδομητική αντιπολίτευση που ασκούσε και ο αριστερός της λόγος την έκαναν ξεχωριστή. Κάθε φορά που εμείς ως ενεργοί πολίτες παίρναμε κάποιες πρωτοβουλίες αναφορικά με την καθαριότητα της πόλης μας, τις κλειστές διαβάσεις πεζοδρομίων, όπως και την άναρχη τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε αυτά, η παράταξη « Τώρα Καλλιθέα» βρισκόταν πάντα δίπλα μας.

 Ορμώμενοι από τη συνεπή πορεία της και αφού σταθμίσαμε το πολιτικό κλίμα που επικρατούσε τότε και τις επιλογές της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών για τον επικεφαλής της, συνεργαστήκαμε με σκοπό που δεν είχε την νομή της εξουσίας, αλλά τη βελτίωση ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας. Δυστυχώς όμως, ζήσαμε μια οδυνηρή έκπληξη: Ο επικεφαλής της παράταξης « Τώρα Καλλιθέα» Λάζαρος Λασκαρίδης, ξεχνώντας τις προγραμματικές μας θέσεις, έκανε τη μεγάλη στροφή συμφωνώντας με τη δημοτική παράταξη του Δημήτρη Κάρναβου (εκπροσώπου της Ν.Δ. στην Καλλιθέα).

Η απλή αναλογική μιλά για σύνθεση απόψεων δημοτικών παρατάξεων και όχι για μοίρασμα καρεκλών.

Εμείς διαχωρίζουμε τη θέση μας από κάθε μορφή οπορτουνισμού, καταδικάζοντας την απεμπόληση αρχών για μια θέση. Ζητάμε δημόσια συγγνώμη από τους συμπολίτες μας που πείσθηκαν από το πρόγραμμα και μας ακολούθησαν έως την κάλπη. Το λάθος μας μοιραίο. Το αναγνωρίζουμε και απερίφραστα καταδικάζουμε την ενέργεια του επικεφαλής της παράταξης « Τώρα Καλλιθέα» που ουδεμία σχέση έχει με την πολιτική μας φυσιογνωμία.

Facebook Comments Box

Απάντηση