Δεν ξεχνάμε …Δημοσιεύσεις του kallitheapress

Πλημμύρισαν οι Τζιτζιφιές γύρω από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μεταξύ Ναυάρχου Βότση, Ισμήνης και παλιάς Παραλιακής το Σαβατοκύριακο 20 και 30 Σεπτεμβρίου. Οι κάτοικοι θέλουν να μάθουν ποιος και γιατί ευθύνεται για τις ζημιές στις περιουσίες τους ώστε να ζητήσουν αποζημιώσεις, που οφείλεται η πλημμύρα και τι μέτρα θα ληφθούν για να μην επαναληφθεί. Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να τους ενημερώσει; Μήπως κε Δήμαρχε Καλλιθέας πρέπει να απαντήσετε;

Ο Ανέστης Φωτόπουλος απαντά στη Βάσω Μαργαρίτη (26/9/2018)

Αρχείο kalitheapress …Δεν ξεχνάμε …Δήλωση του Ανέστη Φωτόπουλου για την απομάκρυνση του, από την παράταξη της κας.Μαργαρίτη.
«Ευχαριστώ την κ. Β. Μαργαρίτη , για την χθεσινή της δήλωση στο Δημοτικό Συμβούλιο , που με αφορούσε. Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω επιλέξει, να εκφράζω την κοινωνία της Καλλιθέας και τις ανάγκες της και όχι τις ανάγκες μιας προσωποκεντρικής Παράταξης. Ο λόγος είναι απλός και γνωστός σε όλους μας. Οι πολίτες της Καλλιθέας, μας τίμησαν με την ψήφο τους πριν από τέσσερα χρόνια και μας ανέδειξαν στην θέση της μείζονος αντιπολίτευσης. Η κ. Β. Μαργαρίτη προφανώς το έχει λησμονήσει αυτό. Γιατί δεν δικαιολογείται αλλιώς, η παντελής έλλειψη αντιπολιτευτικού σχεδίου και αντιπολιτευτικού λόγου, απέναντι στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ που γνώρισε η πόλη μας.
Την ευχαριστώ λοιπόν, που όταν μαζί με άλλους συναδέλφους αναδείξαμε τα λάθη και τις παραλήψεις του κ. Κάρναβου , η κ. Β. Μαργαρίτη με έθεσε εκτός της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. Της εύχομαι καλή επιτυχία στον νέο της ρολό, ως δεκανίκι του σημερινού Δήμαρχου. Καθ όσον με αφορά, θα υπηρετήσω με όσες δυνάμεις διαθέτω, την ευθύνη που οι πολίτες μας ανέθεσαν.
Η Καλλιθέα έχει τις παρακαταθήκες για να ξανά βρεθεί στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας . Εκεί δηλαδή που σταμάτησε πριν από 4 χρόνια».
Ανέστης Φωτόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας
Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
πηγή: http://www.gskallithea.gr
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: