Οργή και Αγανάκτηση

Ισόπαλη αναδείχθηκε χθες η Καλλιθέα στην εκτός έδρας αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική του 7ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής με την Κόρινθο με σκορ 3-3.

Η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί 2 φορές. Αρχικά, ανατρέποντας το   1-0 της Κορίνθου και στη συνέχεια το 2-2 στο δεύτερο ημίχρονο με εξαιρετικό γκολ – φάουλ του Διονύση Μπέλη.

Παρά όμως την εξαιρετική εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα καθώς και την άψογη συμπεριφορά των 100 φιλάθλων μας που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Συνοικισμού και έδωσαν την ψυχολογική ώθηση στην ομάδα μας να προηγηθεί 2 φορές, τα διαιτητικά λάθη έγιναν ο καταλύτης, ώστε η Καλλιθέα να μην γευθεί τελικά τη χαρά της νίκης.

Και αυτό γιατί ανεξάρτητα από το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι κέρδιζαν πολύ εύκολα φάουλ, με αποτέλεσμα να βρίσκονται συνέχεια στην περιοχή μας, το δεύτερο και τρίτο γκολ που σημείωσε η Κόρινθος θα έπρεπε ν’ ακυρωθούν. Στο δεύτερο γκολ γίνεται ο ορισμός του επιθετικού φάουλ στον τερματοφύλακα μας, μέσα στη μεγάλη περιοχή, ενώ το τρίτο γκολ προήλθε, αρχικά από ανύπαρκτο κόρνερ και στη συνέχεια από επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα μας, στον οποίο έπεσαν πάνω δύο παίκτες της Κορίνθου, παρεμποδίζοντάς τον να ολοκληρώσει την «έξοδο» και το διώξιμο της μπάλας.

Είναι η πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο που εκδίδουμε ανακοίνωση – διαμαρτυρία, αλλά τα συνεχόμενα σε βάρος της ομάδας μας λάθη των διαιτητών από την πρώτη κιόλας αγωνιστική του Πρωταθλήματος, γεννούν εύλογα ερωτηματικά αφού δεν είναι δύσκολο να θεωρηθούν ότι απεικονίζουν την προαποφασισμένη πορεία μας στο Πρωτάθλημα.

Θα θέλαμε ακόμη να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση της Κορίνθου, που εξασφάλισε την «εντυπωσιακή είσοδο» της αποστολής της ομάδας μας, στο γήπεδο, είσοδο που συνοδεύθηκε από απειλές, ύβρεις, αυγά, πέτρες και βαρελότα που εκτόξευαν τριάντα άτομα που προφανώς δεν είχαν συγκεντρωθεί τυχαία 1,5 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς και τον Παρατηρητή που δεν είδε τίποτα.

Θα θέλαμε όμως πραγματικά να ευχαριστήσουμε τον Αστυνομικό Διευθυντή της Κορίνθου, ο οποίος με τις εύστοχες παρεμβάσεις του, βοήθησε την αποστολή της ομάδας μας και τους φιλάθλους μας να γλιτώσουν τα χειρότερα…

Καλούμε τον υπεύθυνο ορισμού διαιτητών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, να συμμερισθεί τους προβληματισμούς μας και να προχωρήσει σε ενέργειες τέτοιες που θα εξασφαλίζουν τουλάχιστον από εδώ και στο εξής την εύρυθμη και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων και τη στοιχειώδη ισονομία.

Facebook Comments Box

Απάντηση