Αθλητισμός

Νέες συνεργασίες για το ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΕΛΛΑΣ!

Το ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΕΛΛΑΣ έχει την ιδιαίτερη τιμή να αναγγείλει την ένταξη στο Μητρώο των Εποπτών Δραστηριοτήτων του Φορέα ως Assistant Instructor (Βοηθός Εκπαιδευτή) του 4 φορές Παγκοσμίου Πρωταθλητή στο Para Taekwondo κυρίου Βασίλη Παναγιωτόπουλου και της Assistant Instructor (Βοηθός Εκπαιδευτή) κυρίας Έλενας Παπαδόπουλου.

Ο κύριος Βασίλης Παναγιωτόπουλος υπήρξε πρωτοπόρος στην ένταξη του Para Taekwondo στην Ελλάδα σε μια εποχή που το Αγωνιστικό Ταεκβοντο για ΑμεΑ ήταν άγνωστο στη χώρα. Έχει κρατήσει την σημαία της Ελλάδας ψηλά για πάνω από μια δεκαετία στο παγκόσμιο στερέωμα. Είναι κάτοχος 3ου Νταν στο Ολυμπιακό Ταεκβοντό WTF και 1 Cup στο ITF Taekwondo. Στον Φορέα μας θα ασχοληθεί με παιδιά και ενήλικες με αναπηρίες άνω και κάτω ακρων, όντας και ο ίδιος άτομο με αναπηρία άνω άκρων. Η έδρα του είναι στην οδό Θυατείρων στην Νέα Σμύρνη.

Το ΔΣ του Φορέα χαιρετίζει την ένταξη των δύο εξαιρετων εκπαιδευτών και τους καλωσορίζει στην μεγάλη και όμορφη οικογένεια του International Inclusive Taekwondo και του International Special Needs Taekwondo Hellas.

Πηγή: nevronas.gr


Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Κοπή πίτας ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου

Απάντηση