Πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη:O Παύλος Μπακογιάννης-Ο καρκίνος-Η θέση για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» του Mega βρέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη και μίλησε για τη ζωή της αλλά και τη μάχη που δίνει εδώ και λίγους μήνες με τον καρκίνο. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Παύλου Μπακογιάννη, αλλά και για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

«Αυτή η χρονιά μου έφερε μια κατραπακιά. Είναι μια αρρώστια η οποία παλεύεται επιτυχώς. Είμαι καλά, κάνω τις θεραπείες μου, πιο πολύ με ταλαιπωρεί το πόδι μου που δεν έχει καμία σχέση με την αρρώστια μου. Το διαχειρίζομαι καλά γενικά», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στην Νίκη Λυμπεράκη και τη «Μεγάλη Εικόνα»

 

Για τα δύσκολα χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη σημείωσε: «Δεν μου χαρίστηκαν πολλά πράγματα. Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου ήρθε μετά τη δολοφονία του Παύλου. Εκεί πλέον είσαι υποχρεωμένος ή να σταθείς ή να εξαφανιστείς. Και εγώ είχα δυο μικρά παιδιά και στάθηκα. Πάρα πολλές φορές σπας, λυγίζεις… Έπρεπε να εξελιχθώ και να κερδίσω το σεβασμό. Ήμουν η κόρη του Μητσοτάκη. Ήμουν η γυναίκα του Μπακογιάννη. Στα πρώτα χρόνια της πολιτικής μου καριέρας έχω ακούσει απίστευτα πράγματα. Ασχολιόντουσαν ακόμα και με το τι φοράω».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο γάμο ομόφυλων ζευγαριών: «Δεν παίζεις ποτέ με τα δικαιώματα των ανθρώπων. Άκουσα κι εγώ την ομιλία του κ. Καπουτζίδη. Είναι έτοιμη η κοινωνία να δεχθεί τον πολιτικό γάμο στα ομόφυλα ζευγάρια; Εγώ θα το δεχόμουν. Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Θα το ψήφιζα. Ξεκάθαρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Μαζί και Απέναντι η Άννα Καραμανλή

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: