Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας. Η υποβάθμιση συνεχίζεται

Δήλωση υπ. Δημοτικής Συμβούλου Καλλιθέας με την «Προοπτική Ζωής» Δήμητρας Καπούτση-Καστάνη

Μεγάλες προσπάθειες καταβάλει προεκλογικά ο δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος για να διαφημίσει ακόμα ένα ανύπαρκτο έργο του. Αυτή τη φορά  στη Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας όπου με τη συνήθη μέθοδο της παραπληροφόρησης και της φιέστας, αποκρύπτει την πραγματικότητα και  διαφημίζει υπογραφές συμβάσεων ελλιμενισμού 350.000 ευρώ ή διοργανώνει εθελοντικές δράσεις καθαρισμού.

Δεν μας λέει αν τα κέρδη που περιμένει από ελλιμενισμό αρκούν για να καλύψουν τα πρόστιμα που έχει μαζέψει λόγω της κακής διοίκησης του οργανισμού του.

Δεν μας λέει ότι για να λειτουργήσει ο αρμόδιος οργανισμός «Γιάννης Γάλλος» χρειάστηκε να ζητήσει έναν επιπλέον προϋπολογισμό από τα κονδύλια του Δήμου.

Δεν μας λέει για τις άθλιες συνθήκες των υποδομών λόγω κακής συντήρησης όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων και ειδικότερα της ναυταθλητικής μαρίνας. Κάτι που μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας είναι απενεργοποιημένα πίλαρ, σπασμένοι σωλήνες νερού και το κυριότερο κατεστραμμένα πολλά από τα ρεμέτζα που συγκρατούν τις εξέδρες. Το χρώμα του νερού μέσα στη μαρίνα θυμίζει κίτρινο βούρκο. Ο φωτισμός ανύπαρκτος. Οι φορείς που χρησιμοποιούν τον χώρο διαμαρτύρονται χωρίς αποτέλεσμα.

Δεν μας λέει τέλος, ότι όπως δεν αξιοποίησε τους πόρους του Υπ. Αθλητισμού (όπως του καταλόγισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης), έτσι δεν αξιοποίησε  και τα 900.000 ευρώ που έχει εντάξει εδώ και τέσσερα χρόνια στον προϋπολογισμό της η περιφέρεια Αττικής για το έργο «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ», αφού και πάλι αδιαφόρησε να καταθέσει σχετική μελέτη!

Καταλαβαίνουν πολύ εύκολα οι δημότες πόσο εικονικό, ψευδές και προεκλογικό  είναι το ενδιαφέρον του Δημάρχου για τη σωστή λειτουργία και αξιοποίηση της Ναυταθλητικής Μαρίνας Καλλιθέας. Οι  φιέστες πάνω στο ρημαγμένο αυτό χώρο όχι μόνο δεν καλύπτουν την εγκατάλειψη αλλά αντίθετα την αναδεικνύουν.

Facebook Comments Box

Απάντηση