Νατάσσα Κωνσταντίνου : Με βρήκε Έρωτας

 ”Με βρήκε έρωτας” Το νέο τραγούδι της ερμηνεύτριας και τραγουδίστριας Νατάσας Κωνσταντίνου που κυκλοφορεί από την Real Music 
<iframe width=”1264″ height=”655″ src=”https://www.youtube.com/embed/grY0uvTdqCk” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>
https://www.youtube.com/watch?v=grY0uvTdqCk
Η Μελωδική, ερωτική φωνή της μας  χαρίζει ένα πανέμορφο τραγούδι σε στίχους και μουσική της ίδιας της Νατάσας Κωνσταντίνου ξεδιπλώνοντας έτσι το πολύπλευρο ταλέντο της.
Η ενορχήστρωση έγινε από τον Γιάννη Παρλαπάνο στο Pink Studios ενώ το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εξίσου υπέροχο music video σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Πίτλιακα.
 
Η Νατάσα Κωνσταντίνου ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά μετά το Λύκειο. Χάρη στη δική της μελέτη κι επιμονή έμαθε να παίζει κιθάρα για να μπορεί να συνθέτει την δική της μουσική και να συνοδεύει τον εαυτό της στα live.
Είναι απόφοιτος  ΤΕΦΑΑ, ωστόσο ποτέ δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με αυτό εξαιτίας της μεγάλης της αγάπης για το τραγούδι. Έχει κάνει live εμφανίσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας αλλά και στη Γερμανία. Τα τελευταία δύο χρόνια ανήκει στο δυναμικό της Real music και πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι σε δικούς της στίχους και μουσική με γενικό τίτλο «Με βρήκε έρωτας». 
Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  «Μόνο να ΄ρθεις» ζητά η Άννα Κατσούλη με το νέο της τραγούδι!

Απάντηση

Recommended
Η αεικίνητη Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη μια μέρα πριν πάει…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: