Αθλητισμός

Νέντοβιτς: «Δε με νοιάζει ποιός είναι ο αμυντικός ή ποσό χρόνων είναι ,δεν κάνεις ό,τι έκανε».

Ο Νεμάνια Νεντοβιτς τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού επι του Λαύριου,στην οποία επικράτησαν οι «Πράσινοι»102-83.Ο Σούτινγκ Γκαρντ του Παναθηναϊκού αποχώρησε στο 33:13 καθώς γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο όταν προσγειώθηκε πάνω στον ποιντ Γκαρντ του Λαυρίου Αλέξανδρο Νικολαΐδι. Ο 30χρονος αθλητής έπειτα από τη γνωστοποίηση του τραυματισμού του φανερά συγχυσμένος εγραψε στο Twitter:
Μόλις είδα το video… Αν έχεις μείνει πίσω στην άμυνα και πλησιάζεις από το πλάι αυτόν που σουτάρει δεν έχεις καμία δουλειά να κάνεις επαφή μαζί του σώμα με σώμα, κάνεις στην άκρη γιατί έχεις ήδη μείνει πίσω και δε μπορείς να κάνεις πολλά για αυτό”.

Δε με νοιάζει ποιος είναι ο αμυντικός ή πόσο χρονών είναι, δεν κάνεις ό,τι έκανε. Ναι, γίνονται αυτά, αλλά μπορούν και να μη γίνονται και δε θα έπρεπε να γίνονται. Τέλος”.

Όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξαν αντιδράσεις κάτω από αυτή του την ανάρτηση.Αρκέτοι υποστήριξαν πως ο λόγος που κατηγορεί τον 19χρονο ποιντ Γκαρντ είναι πως ανήκει στον Ολυμπιακό.Παρολαυτα εκείνος διευκρίνησε με την απάντηση του ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.

Πρώτον, δεν είχα ιδέα πως ο μικρός ανήκει στον Ολυμπιακό, τώρα το έμαθα. Δεύτερον, αν το μετατρέπετε σε θέμα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός το ΙQ σας είναι κάτω από μηδέν και δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε. Τρίτον, δεν κατηγορώ κανέναν, γι’ αυτό είπα πως δε με νοιάζει ποιος είναι ο αμυντικός, εννοείται πως δεν το έκανε επίτηδες”.

Παραλληλα αναφέρθηκε και στο θέμα των διαιτητών:

Οι διαιτητές πρέπει να κάνουν καλύτεροι δουλειά στο να προστατεύουν τους παίκτες για να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις. Καληνύχτα και μην είστε βλάκες”.

Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: