Νέα αδιαθεσία για τον νέο αρχηγό ΓΕΣ -Αποχώρησε από την τελετή παράδοσης-παραλαβής αρχηγού ΓΕΕΘΑ [εικόνες & βίντεο]

Αδιαθεσία αισθάνθηκε και αποχώρησε από την τελετή παράδοσης-παραλαβής του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ενώ μιλούσε ο παραδίδων Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ε. Αποστολάκης, ο νέος Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γιώργος Καμπάς.

Ο κ. Καμπάς μόλις χθες εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως, όπου νοσηλεύτηκε για ένα 24ωρο, μετά την ξαφνική περιπέτεια της υγείας του.

Παρότι επέστρεψε άμεσα στα καθήκοντά του και σήμερα βρισκόταν στην τελετή τελετή παράδοσης – παραλαβής του ΓΕΕΘΑ, δεν αισθάνθηκε καλά με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Ο Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, με τη βοήθεια στελεχών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων οδηγήθηκε σε παρακείμενο κτήριο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του. Μετά από περίπου δεκαπέντε λεπτά – και αφού είχε ολοκληρωθεί η τελετή- ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς επέστρεψε στο χώρο που διεξαγόταν η παράδοση-παραλαβή, σε καλύτερη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γ.Καμπάς το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος και νωρίς το Σάββατο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Αργότερα, το απόγευμα του Σαββάτου πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και επέστρεψε στο σπίτι του.

Δείτε φωτογραφία από την σημερινή τελετή παράδοσης-παραλαβής με τον Γεώργιο Καμπά δεύτερο από αριστερά:

Δείτε τον Γεώργιο Καμπά στην σημερινή τελετή:

Δείτε το βίντεο από το onalert κατά την στιγμή της αποχώρησης του υποβασταζόμενος από την τελετή:

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με τη νοσηλεία του Αρχηγού ΓΕΣ, στρατηγού Γιώργου Καμπά, εξέδωσε η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου (Π.Γ.Ν.Ε.), στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με την εν λόγω ανακοίνωση, ο αρχηγός ΓΕΣ προσήλθε στο Π.Γ.Ν.Ε. ξημερώματα Σαββάτου (1.00 π.μ.), λόγω καρδιακών ενοχλήσεων. «Διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και η ενδεδειγμένη αγωγή από τους γιατρούς της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Δημήτρης Αδαμίδης.

Ποιός είναι ο νέος αρχηγός ΓΕΣ

Ο αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα. Κατετάγη στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1979 και αποφοίτησε το 1983 ως ανθυπολοχαγός του Πυροβολικού. Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου (ΑΣΠ) και της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ). Επίσης είναι απόφοιτος του Προκεχωρημένου Τμήματος Αξιωματικών Πυροβολικού Μάχης του ΣΞ των ΗΠΑ στο Fort Sill. Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο αντικείμενο «Στρατηγική και Διπλωματία». Έχει υπηρετήσει σε διάφορες Μονάδες ΠΒ Μάχης και Α/Α ΠΒ σε θέσεις Διοικητού Πυροβολαρχίας, Αξιωματικού Επιχειρήσεων και Διοικητού Μοίρας (συνολικά 12 χρόνια).

πηγή: https://www.iefimerida.gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Διήμερη περιοδεία σε κεντρικά καφενεία του κέντρου της Καλλιθέας (Σάββατο…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: