Κοινωνία

Με 100.000 ευρώ επικηρύχτηκαν οι ένοχοι για την επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ

Στην επικήρυξη των κουκουλοφόρων που προπηλάκισαν και πέρασαν πέρασαν ταμπέλα στον λαιμό του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ με 100 χιλ. ευρώ προχώρησαν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το υπουργείο Οικονομικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την επικήρυξη, οποιοσδήποτε παράσχει «στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών».

«Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για κακουργήματα και πλημμελήματα που διέπραξαν μέλη της οργάνωσης «Πρωτοβουλία μαχητικής αλληλεγγύης» την 29-10-2020 στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476243 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής» αναφέρουν τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών στην ανακοίνωσή τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι φορώντας κουκούλες και γάντια ομάδα περίπου 15 αγνώστων εισέβαλε στο γραφείο προκαλώντας φθορές αντιδρώντας στις κινήσεις κατά των καταλήψεων. Μάλιστα τράβηξαν και φωτογραφία από το βασανισμό του πρύτανη.

Στη φωτογραφία φαίνεται ο πρύτανης της ΑΣΟΕΕ περικυκλωμένος από τους καταληψίες, που του περνούν στον λαιμό μια ταμπέλα που γράφει «αλληλεγγύη στις καταλήψεις».

«Ευχαριστούμε τον πρύτανη που έδειξε την αλληλεγγύη του με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο» γράφουν στην ανακοίνωσή τους οι δράστες της επίθεσης.

Πηγή: sputniknews.gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Επίσημη ενημέρωση για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: