ΕπιχειρήσειςΚοινωνίαΝεολαία

#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ# ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ της διαδικτυακής εφημερίδας kalitheapress.

 

Βιώνουμε όλοι μια πρωτόγνωρη κατάσταση εδώ και καιρό και ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας με αποτέλεσμα να είναι αναγκαστικό για όλους μας να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας σε μεγάλο βαθμό. Σημαντικό θα ήταν να μην γινόταν καθόλου μετακινήσεις και να μέναμε στα Σπίτια μας. Σε αυτό μας βοηθούν  πολλά καταστήματα και επαγγελματίες που διαθέτουν υπηρεσία παράδοσης κατ΄οίκον  κατόπιν παραγγελίας. Η διαδικτυακή εφημερίδα kallithea Press αλλά και οι συνεργαζόμένες σελίδες του υπό σύσταση Ομίλου ΕΡΕΥΝΑ Press ξεκινά από σήμερα μια ‘προσφορά Ζωής’ για τους συνανθρώπους μας αλλά και τις μικρές επιχειρήσεις και μεγάλες που έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα θα δημοσιεύσει δωρεάν όλες τις επιχειρήσεις που έχουν delivery από την Καλλιθέα, τους γειτονικούς Δήμους της Αττικής και όλης της Ελλάδας οσες επιχειρήσεις επιθυμούν. Η Συγκεκριμένη δημοσιευση των επιχειρήσεων θα ισχύει μέχρι να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα .

Όποια επιχείρηση επιθυμεί  να ενημερώσει ότι προσφέρει ανάλογη υπηρεσία μπορεί να μας αποστείλει ένα απλό e mail στα officekalitheapress@gmail.com- KallitheaPressSyntaxh@gmail.com η messanger στην επίσημη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/kallithepress.gr/?ref=settings αναφέροντας την επωνυμία, την διεύθυνση και το τηλέφωνο της καθώς και τις ώρες που παρέχεται η σχετική υπηρεσία delivery.

Είναι προφανές ότι  η πρωτοβουλία μας αυτή έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε δωρεάν στις επιχειρήσεις που θα καταγραφούν σε ένα μεγάλο πίνακα που θα μπορεί να βλέπει ο κάθε πολίτης.

Δημήτρης Μπιζιώτας 
Δημοσιογράφος-Διευθυντής kallithea Press
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων σε φαρμακεία της Θεσσαλονίκης – ΦΣΘ: Σε απόγνωση οι φαρμακοποιοί

Απάντηση