Μαρία Αξιομακάρου: Γιατί κατεβαίνω

Σε γνωστό μαγαζί της Καλλιθέας έκανε πριν λίγες ημέρες συγκέντρωση η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Αξιομακάρου για να μιλήσει με τους φίλους της για την απόφαση της να είναι υποψήφια. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Ασκούνης. Αξίζει να διαβάσετε την ομιλία της.

“Είμαι λοιπόν κι εγώ μια υποψήφια δημοτική σύμβουλος που στέκομαι μπροστά σας και ζητάω την ψήφο σας.

Ποια είναι όμως τα επιχειρήματα μου για να σας ζητήσω να με εμπιστευτείτε? Έγραψα διάφορα πράγματα, όπως ‘ότι είμαι νέα, άφθαρτη πολιτικά, με ιδέες και όραμα. Στο τέλος αναρωτήθηκα αν αυτά είναι αρκετά. Η απάντηση μου ήταν αρνητική, όχι δεν φτάνουν.

Δεν έχω να σας παρουσιάσω προσωπικό μου έργο, ούτε ιδιαίτερα επιτεύγματα μου…

Παρόλα αυτά σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να παλέψω για το παρόν και μέλλον της πόλης μας σε μία από τις πιο σημαντικές εκλογές των τελευταίων δεκαετιών στην τοπική αυτοδιοίκηση  που αποτελούν ορόσημο για την πόλη μας καθώς διενεργούνται σε μια χρονική συγκυρία που διακυβεύονται σημαντικές υποθέσεις σε επίπεδο δήμου.

Σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία σε μια εποχή που η πλειοψηφία των ανθρώπων έχουν απαξιώσει , και όχι άδικα, κάθε πολιτικό πρόσωπο…

Κι αυτό πιστεύω είναι μια καλή αρχή για να σας ζητήσω την ψήφο σας. Να έχω πλήρη επίγνωση της υπάρχουσας κατάστασης και παρόλα αυτά να επιλέγω με ωριμότητα να εκτεθώ και να διαθέσω τον εαυτό μου για το συλλογικό καλό.

Επέλεξα λοιπόν να ακολουθήσω τον Κώστα Ασκούνη και είμαι περήφανη για τον συνδυασμό που δημιουργήσαμε στην Προοπτική Ζωής , έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό που έχει σαν προτεραιότητα του το καλό της πόλης.

Κλείνοντας και προτού σας ζητήσω να σας υποδεχτείτε τον κ. Ασκούνη θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω ξεχωριστά δύο ανθρώπους που με στήριξαν και με στηρίζουν από την πρώτη στιγμή σε αυτή μου την απόφαση και είναι δίπλα μου σε κάθε μου βήμα. Τους γονείς μου…Πολλές φορές ξέρετε θεωρούμε δεδομένο ότι η οικογένεια μας έχει την υποχρέωση να μας βοηθήσει, επιτρέψτε μου να διαφωνήσω, τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο.

Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: