«Μακιαβελικά παιχνίδια που προσβάλλουν τους Μαρουσιώτες»

Σκληρή επίθεση κατά της Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη ως προς την απόφασή της να διεκδικήσει την δημαρχία Αμαρουσίου, αλλά και για το έντονο πολιτικό παρασκήνιο των τελευταίων ημερών, εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιάννης Νικολαράκος.

Στην ανακοίνωσή του τονίζει τα εξής:

«Προκαλούν θλίψη, τα όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται αναφορικά με την «επιθυμία» της κας Πατούλη να γίνει δήμαρχος στη θέση του δημάρχου συζύγου της. Μαθαίνουμε για έκτακτες συναντήσεις, για πιέσεις να ενταχθεί η κα Πατούλη κάπου, ώστε να μην χαλάσουν τα αρχικά σχέδια κάποιων ή να αποτελέσει «μαξιλάρι» ψήφων ώστε να ενισχυθεί κάποιος εκλεκτός που προφανώς δεν «τραβάει» και που σε κάθε περίπτωση θέλουν κάποιοι (για τους δικούς τους ευνόητους λόγους) να τον «καπελώσουν».

Προσωπικά, βρίσκω εξαιρετικά προσβλητικό για τους πολίτες του Αμαρουσίου, να θεωρούν κάποιοι ότι μπορούν να παίζουν πολιτικά παιχνίδια μακιαβελικού τύπου στην πλάτη τους, όπως επίσης θεωρώ πολύ προσβλητικό, οποιοδήποτε πρόσωπο, να χρησιμοποιείται ως «πολιτικό βάρος» ή «πολιτικό εργαλείο» για να εξυπηρετηθούν τα όποια συμφέροντα. Εάν η κα Πατούλη έχει επιλέξει οικειοθελώς να τεθεί στη κρίση των πολιτών, είμαι βέβαιος ότι πέρα από την εντυπωσιακή κοινωνική της παρουσία, θα έχει και προτάσεις που πρέπει να ακουστούν.

Σε κάθε περίπτωση είναι φανερό ότι όσοι σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο, πίσω και κάτω από τα όσα φαίνονται, αλλά και όσοι συμμετέχουν σε ανάλογα παιχνίδια, προσβλέπουν σε έναν άξονα διαχείρισης έργων και κονδυλίων που θα ενώνει την περιφέρεια και τον δήμο (εφόσον ο κος Πατούλης εκλεγεί στην Περιφέρεια).  Το πρόβλημα γι’ αυτούς είναι ότι ο Δήμος δεν είναι οι τίτλοι και οι φωτογραφίες κάποιων και σίγουρα δεν είναι οι «δουλίτσες» κάποιων άλλων.

Είναι προτάσεις και λύσεις ουσίας.  Είναι να ακούς και να κατανοείς. Να είσαι εκεί, στην πόλη μας, παρών.  Εμείς, απέναντι σε όλες αυτές τις εξαιρετικά υποτιμητικές για τους Μαρουσιώτες μηχανορραφίες, συνεχίζουμε βήμα – βήμα μαζί σας».

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Θα ήθελα να απευθύνω σε όλους τις ευχές μου με…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: