Μαζί με τον Κώστα Ασκούνη και ο Βασίλης Παπαχρήστος για “Προοπτική Ζωής” στη Καλλιθέα

Ως ενεργός πολίτης αποφάσισα για μια ακόμη φορά να συμμετέχω στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας στις δημοτικές εκλογές στις 26 Μαίου. Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε κατοικώ στην Καλλιθέα  από το 1972 και  έχω την τύχη να εργάζομαι τα τελευταία 15 χρόνια ως τραπεζικό στέλεχος στην πόλη μας.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκινά από το  1998 και συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι σήμερα έχοντας  πάντοτε ως πυξίδα την ανιδιοτελή προσφορά μου στην πόλη όπου μεγάλωσα και ανδρώθηκα.

Δυστυχώς για την πόλη μας τα τελευταία  5 χρόνια η σημερινή δημοτική αρχή του Δ. Κάρναβου διακατέχεται από σύνδρομο ανυπαρξίας και ανικανότητας διοίκησης ενώ οι πολίτες διαπιστώνουν να διογκώνονται τα προβλήματα καθημερινότητας όπως καθαριότητα, ανασφάλεια, εγκληματικότητα. Παράλληλα έχει σταματήσει κάθε έργο υποδομής που θα ανακούφιζε την πόλη, έχει ξεπεραστεί κάθε όριο εκμετάλλευσης των ανθρωπίνων κοινωνικών αναγκών ενώ συνεχώς σπαταλούνται χρήματα σε ανούσιες «πολιτιστικές εκδηλώσεις» αμφιβόλου ποιότητας με εργαλείο τις πιο αναχρονιστικές μικροπολιτικές μεθόδους στην διαχείριση των πάντων.

    Φίλες και φίλοι,

Πάντα πίστευα ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως πρωτογενής θεσμός λαϊκής συμμετοχής οφείλει να είναι  υπόθεση όλων των πολιτών ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης. Δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές. Ήμουν, είμαι και θα είμαι θιασώτης των μεγάλων συγκλίσεων και συμφωνιών προς όφελος των κοινωνιών.

Εκτιμώ ότι για να πάει μπροστά η πόλη μας χρειάζεται ένα συγκεκριμένο σχέδιο ανάπτυξης όπου ένας ικανός και έμπειρος Δήμαρχος μαζί με μια ισχυρή ομάδα διαχείρισης θα οδηγήσουν την  πόλη στο μέλλον και θα αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα. Τις προϋποθέσεις αυτές σήμερα, πληροί η υποψηφιότητα του Κώστα Ασκούνη.

Η νέα Δημοτική παράταξη «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ», στην οποία συμμετέχουν έμπειρα, ικανά  και νέα στελέχη είναι εκείνη που μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον αυτής της  πόλης.

Οι εποχές  άλλαξαν αλλά η σημερινή Δημοτική Αρχή παρέμεινε εγκλωβισμένη στην εποχή του στερητικού «Α» δηλαδή: Απραξία, Αδιαφορία, Αλαζονεία, Αδιαλλαξία, Αναλγησία, Ασυδοσία, Aβεβαιότητα, Ανασφάλεια, Ανικανότητα. Σήμερα σας καλώ και σας προτείνω να προτάξουμε το πρόθεμα «ΣΥΝ» δηλαδή: Συνεργασία, Συμμετοχή, Συλλογικότητα, Συνένωση, Συνδιαμόρφωση, Συμπαράταξη, Συνέργεια, Σύμπραξη.

Για τους λόγους αυτούς αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κώστα Ασκούνη και την παράταξη «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ».

Ξέρουμε, μπορούμε να συνεργαστούμε, θα τα καταφέρουμε.

 

Βασίλης Παπαχρήστος

Facebook Comments Box

Απάντηση