Μαζί Με Δημήτρη Κάρναβο για την Θέση Αντιδημάρχου Βάσω Μαργαρίτη και Λάζαρος Λασκαρίδης

Η νέα σύνθεση της διοίκησης του Δήμου εφαρμόζει και στην Καλλιθέα την πολιτική συμμαχιών της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αξιοποιεί προς όφελός της την πολιτική και ιδεολογική κρίση των δυνάμεων που αυτοαποκαλούνται κεντροαριστερές. Κανένα όφελος δεν μπορεί, όμως, να αναμένεται για την Καλλιθέα και το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως και τη σοβαρότητα του Δήμου.

Με αντάλλαγμα τον ορισμό τους στη θέση αντιδημάρχων, στη συνεργασία με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας προσχώρησαν η κα. Βάσω Μαργαρίτη και ο κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, οι οποίοι σε όλη τη διάρκεια της προηγουμένης δημοτικής περιόδου και τις δημοτικές εκλογές κατηγορούσαν τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο ότι εκπροσωπεί τη χειρότερη διοίκηση στην ιστορία του Δήμου. Οι ίδιοι ανήκουν, εξάλλου, μεταξύ των προσώπων που συμμετείχαν προεκλογικά σε συζητήσεις για τη συγκρότηση ενός προοδευτικού συνδυασμού με στόχο την απομάκρυνση της διοίκησης Κάρναβου. Τη στάση τους αυτή χρησιμοποίησαν τελικά, τόσο για την εκπλήρωση των προσωπικών τους επιδιώξεων, όσο και για τη διάσπαση της προοδευτικής συνεργασίας προς όφελος της Καλλιθέας. Αφήνουμε στην κρίση των ψηφοφόρων τους και όλων των Καλλιθεατών αυτή τους την επιλογή.

Αυτή η παρακμή φέρνει και την κάθαρση. Η πλειοψηφία των προοδευτικών ανθρώπων στην Καλλιθέα πρέπει και μπορεί να εργαστεί με επιτυχία για τη δημιουργία σύγχρονου μετώπου κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, προσανατολισμένων στον ενεργό ρόλο του Δήμου υπέρ της αναπτυξιακής προοπτικής της πόλης με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης και συνοχής. Αυτή είναι η πολιτική της «Προοδευτικής Ενότητας Καλλιθέας».

Facebook Comments Box

Απάντηση