Λοιπόν ακούστε τι έγινε για να μην σας επηρεάζουν τα κοράκια του συστήματος.

Το συλλαλητήριο ήταν για ακόμα μια φορά μια ειρηνικότατη δημοκρατική διαδήλωση. Πλέον θεσμοθετήθηκε ως ο μόνος τρόπος δημοκρατικής διαμαρτυρίας, καταδικάζοντας όλα τα σάπια συλλαλητήρια των αούγκανων που κατέστρεφαν περιουσίες και κατέκαιγαν την πόλη για δεκαετίες με τις αντιλαϊκές ιδεοληψίες τους. Τα φασιστοσυλλαλητήρια που τους έκαναν κυβέρνηση, κάηκαν στην συνείδηση του κόσμου και με την παρουσία μας σήμερα αποδείξαμε τι σημαίνει διαμαρτύρομαι χωρίς να είμαι τρομοκράτης.

Επειδή ο αρχιπροδότης και εθνικός εφιάλτης Τσίπρας ήθελε να τελειώσει τη συγκέντρωση το συντομότερο, η αστυνομία καθυστέρησε λεωφορεία που ερχόντουσαν στην πόλη (για δήθεν ελέγχους για παράνομους μετανάστες!).

Όταν συνειδητοποίησαν γύρω στις 3 ότι οι Αθηναίοι ξεσηκώθηκαν και το οδόφραγμα στην πόλη δεν ήταν αρκετό για να μην γεμίσει το κέντρο της Αθήνας, οι προδότες της κυβέρνησης με τα τσιράκια τους στις ομάδες καταστολής, αποφάσισαν με το έτσι θέλω να τελειώσουν το συλλαλητήριο.

Έδωσαν εντολή στους γνωστούς-γνωστούς με τις κουκούλες, τους ομοϊδεάτες τους, αυτούς που έχουν χρησιμοποιήσει τόσο καλά και οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για να τρομοκρατούν τον κόσμο, και έκαναν πως επιτίθενται στα ΜΑΤ που φιλούσαν το προδοτικό κοινοβούλιο. Ματ και κουκουλοφόροι, συμπρωταγωνιστές στην ίδια τραγωδία, έπαιξαν τον ρόλο τους και έτσι βρήκαν την ψευτονομιμοποίησή τους οι αστυνομικές δυνάμεις να πετάξουν δακρυγόνα στον κόσμο.

Ο κόσμος βέβαια ήταν κανονικοί άνθρωποι, παιδιά, ηλικιωμένοι, κτλ και όχι μαυροκόκκινα ορκ.

Μάλιστα, φίλος μου ο οποίος ήταν κοντά με επαγγελματικό εξοπλισμό και κατέγραφε το θέατρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ, δέχθηκε επίθεση, του πήραν την κάμερα για να μην ξεμπροστιάσει τα αναρχο-συστημικά κοράκια των προδοτών, και τώρα νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.

Με μια απλή εντολή από το Μαξίμου λοιπόν, καταργήθηκε ένα συνταγματικό δικαίωμα των Ελλήνων.

Η κυβέρνηση αυτή πλέον πρέπει να συγκρίνεται, και ως έργο αλλά και ως συμπεριφορά, μόνο με τα δικτατορικά και απολυταρχικά καθεστώτα που πέρασαν από τη χώρα.

Ανάρτηση του Σταυρου Καλεντερίδη

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Μικρά παιδάκια ήρθαν αντιμέτωπα με δακρυγόνα Δεκάδες χιλιάδες πολιτών διαδήλωναν…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: