Λεβέντης για Σαρίδη: Να πάρει πίσω την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσε στην κυβέρνηση – Μου ζήτησε να τον βάλω στο ευρωψηφοδέλτιο – ΒΙΝΤΕΟ

«Να ζητήσει συγνώμη και να πάρει πίσω την ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσε στην κυβέρνηση», κάλεσε τον βουλευτή του Γιάννη Σαρίδη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Για την Ελλάδα» με τον Σπύρο Χαριτάτο. Κατηγορώντας τον παράλληλα, ότι ζήτησε επίμονα να «κατέβει» στο ευρωψηφοδέλτιο, ενώ κάτι τέτοιο δεν είχε συμφωνηθεί.

Ο κ. Λεβέντης ανέφερε:

«Ο κ. Σαρίδης μπήκε υποψήφιος το 2015 με λίστα, κάτω από το όνομά μου. Του έδωσα την έδρα ουσιαστικά. Τώρα κάνει το ανέντιμο, ενώ είναι βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, πάει και στηρίζει Τσίπρα… Αλλοιώνει λοιπόν το νόημα της ψήφου των ψηφοφόρων και πάει και κολλάει στον Τσίπρα. Είναι μεγάλη ατιμία… Να ζητήσει συγνώμη και να πάρει πίσω την ψήφο που έδωσε…. Όλοι μου ζήτησαν κάτι… Η Μεγαλοοικονόμου μου ζήτησε να γίνει αντιπρόεδρος της Βουλής… Ο Σαρίδης μου ζήτησε τώρα να τον βάλω στο ευρωψηφοδέλτιο. Δεν μπόρεσα να τον βάλω γιατί συμφωνήσαμε να είναι 42 καινούργια άτομα».

enikos.gr

Facebook Comments Box

Απάντηση