Λαμία: Συμπλοκή σε καταυλισμό Ρομά με έναν νεκρό

Λίγα καυσόξυλα στάθηκαν η αφορμή για τον καβγά που ξέσπασε σε καταυλισμό Ρομά αλβανικής καταγωγής στην Πελασγία της Φθιώτιδας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνδρας, 41 ετών.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, χθες το απόγευμα μεταφέρθηκε σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στο Κέντρο Υγείας της Στυλίδας ένας Ρομά. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κατατεθεί έως τώρα, το θύμα διαπληκτίστηκε με δίδυμα αδέλφια, 33 ετών, που διαμένουν στον ίδιο καταυλισμό. Τα δύο αδέλφια κατηγόρησαν το θύμα ότι είχε κλέψει κάποια ξύλα.

Ο καβγάς ξεκίνησε με λεκτική αντιπαράθεση, αλλά εξελίχθηκε σε συμπλοκή. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η αδελφή του θύματος, ο αδελφός της χτυπήθηκε με κασμά στο κεφάλι, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.

Οι φερόμενοι ως δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά η αστυνομία τούς έφραξε τον δρόμο και τους συνέλαβε. Οι ίδιοι κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι δεν είχαν καμία πρόθεση να τον σκοτώσουν και υποστήριξαν ότι υπήρξε μόνο λεκτική αντιπαράθεση.

πηγή: https://www.zougla.gr

Facebook Comments Box

Απάντηση