Κώστας Ασκούνης υποψήφιος Δημάρχος Καλλιθέας Συναντήση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Φάρου Τυφλών Ελλάδας

Συναντήση με τον  Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Φάρου Τυφλών Ελλάδας είχε ο υποψήφιος Δημάρχος Καλλιθέας κ.Κώστας Ασκούνης συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο κ.Παναγιώτη Γαλανόπουλο  ενός από τους σημαντικότερους φορείς της χώρας για τα άτομα με απώλεια όρασης.
Ο Πρόεδρος του ΦΑΡΟΥ κος Μπασιάς τον ενημέρωσε σχετικά με τα προϊόντα που παράγει ο ΦΑΡΟΣ ΤΥΦΛΩΝ στα εργαστήρια του όπως: είδη καθαριότητας (σκούπες οδοκαθαρισμού, βούρτσες υποδημάτων και ενδυμάτων, κ.α.), προϊόντα επεξεργασίας μετάλλων και είδη ιματισμού, δραστηριότητες που δίνουν εργασία σε ανθρώπους με προβλήματα όρασης.
Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος και τα του επεσήμαναν με έμφαση ότι παραβιάζονται βασικά δικαιώματα των τυφλών αφού τόσο «οι οδηγοί όδευσης τυφλών» όσο και οι ράμπες για ΑμεΑ είναι μονίμως κατειλημμένες δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στην μετακίνηση τους και ζητούν την άμεση και μόνιμη παρέμβαση του Δήμου.
Τέλος, ο κ.Ασκούνης εξέφρασε την υποστήριξη του στο σπουδαίο έργο που επιτελείται στο ΦΑΡΟ, ο οποίος αποτελεί τον σημαντικότερο φορέα στήριξης των ατόμων με απώλεια όρασης.
Facebook Comments Box

Απάντηση