ΑΛΛΑ

Κωνσταντίνου και Ελένης: Αυτό είναι το επεισόδιο που κρίθηκε ακατάλληλο και δεν θα το ξαναδούμε

Ήταν το 2000 -ακριβώς 21 χρόνια πριν- όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ένα από τα πλέον αγαπημένα επεισόδια του «Κωνσταντίνου & Ελένης».Παρότι το έχουμε δει αρκετές φορές σε επανάληψη,πλέον δεν θα το ξαναδούμε, τουλάχιστον ολόκληρο,μιάς και θα αφαιρεθούν αρκετές σκηνές.

Το επεισοδιο αυτό,ανηκεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Ο λόγος για το 20ό επεισόδιο του Β’ Κύκλου με τίτλο «Της Μεταμορφώσεως», το οποίο διακωμωδεί σε ακραίο επίπεδο τον εθισμό που αποκτά κανείς όταν ξεκινά τις αισθητικές παρεμβάσεις. Το συγκεκριμένο επεισόδιο θεωρείται από τα πιο «σπάνια» του σήριαλ, καθώς δεν ανήκει σε αυτά που παίζονται συχνά σε επανάληψη.

Ήδη οι φανατικοί παραπονιούνται πως έχει παίξει ελάχιστα σε επανάληψη όλα αυτά τα χρόνια, με τους πιο παρατηρητικούς να έχουν εντοπίσει ακόμα ένα «φάουλ» του ΑΝΤ1.

Αυτό είναι ότι ακόμα και όταν το «Της Μεταμορφώσεως» προβάλλεται σε επανάληψη, λείπουν αρκετές σκηνές!

Μία εξ’ αυτών, είναι εκείνη στην οποία η Ελένη Βλαχάκη ξεφυλλίζει το άλμπουμ με τις φωτογραφίες της δουλειάς του Δρ. Βουλίδη. Σε αυτή, πέφτει πολύ… γυμvό, καθώς εμφανίζονται περισσότερες από 4 γυμvόστηθες γυναίκες, με τις φωτογραφίες να είναι -προφανώς!- παρμένες από περιοδικά διόλου κατάλληλου περιεχομένου.

Ομολογουμένως, η κίνηση αυτή του ΑΝΤ1 είναι απολύτως δικαιολογημένη, καθώς θα υπήρχε τεράστιο πρόβλημα με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αν οι συγκεκριμένες εικόνες προβάλλονταν κανονικά το μεσημέρι.

Να σημειωθεί, πάντως, πως στην ιστοσελίδα του ΑΝΤ1, οι σκηνές αυτές υπάρχουν κανονικά.

Δείτε εδώ το επεισόδιο,χωρίς τις κομμένες σκηνές.

 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα στα μπαράζ του Europa…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: