Κουμκουάτ και αλληλοβραβεύσεις υγειών δημάρχων

Με ανάρτηση του την 18/1/19 στο προσωπικό του fb αλλά και με αλλεπάλληλες αναρτήσεις από τα παπαγαλάκια του στο διαδίκτυο, ο Δήμαρχος Καλλιθέας καμαρώνει για το «Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς» που έδωσε το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων στο… ΚΕΠ Υγείας του Δήμου!

«Καλημέρα σε όλους, Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας βραβεύτηκε από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων, μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, για την Κοινωνική Προσφορά του!»

Τι στο καλό έπαθε και το θυμήθηκε δύο μήνες μετά αναρωτήθηκα; Από τη φωτογραφία που δημοσίευσε προκύπτει ότι η βράβευση έγινε στα πλαίσια Συνεδρίου των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ 30/11-1/12/18 στην Ηγουμενίτσα. Α ναι, θυμήθηκα ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο και οφείλει να παρουσιάσει το έργο του.

H Αντιδήμαρχός του μας είχε ενημερώσει ήδη την 30/11/18 σχετικά με αυτές τις απίθανες αλληλοβραβεύσεις δήμων μεταξύ τους, μέσα από το δικό της πανηγυρικού χαρακτήρα fb με τα μοναδικά της γλαφυρά και πομπώδη σχόλια.

“Είχα την τιμή να παραλάβω ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής το Βραβείο του Δημάρχου μας κ.Δημητρη Καρναβου!Συγχαρητήριακ.Δημαρχε!!!!Παντα διακρίσεις!”

Και επειδή ένα τόσο ένδοξο τετραήμερο ταξίδι  (από 29/11/18) της τιμημένης διοίκησης στην Ηγουμενίτσα δεν μπορεί να λήξει έτσι απλά, η κα Πάσχου συνεχίζει την ενημέρωση την 1/12/18:

“Κάθε σπουδαία εκδήλωση είναι υπέροχο να την ακολουθεί ένα ιερό προσκύνημα!!!!! Εμείς μετά το συνέδριο στην Ηγουμενίτσα <<πετάχτηκαμε>>στην Κέρκυρα προσκυνήσαμε τον Άγιο Σπυρίδωνα πήραμε ευλογία και αγιοτικά ενθύμια φάγαμε μπουρδετο στην πλατεία Λιστών φωτογραφηθηκαμε πηραμε ..τα κουμκουατ μας και επιστρέψαμε εις …..τας Αθήνας!!Καλό βράδυ φίλοι μου και βοήθεια μας ο Άγιος Σπυρίδωνας!”

Υποψήφιος δήμαρχος δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει εύστοχα: “Mόνο ως φάρσα μπορεί να εκληφθεί όλο αυτό! ΚΕΠ Υγείας ουσιαστικά δεν υπάρχει στην πόλη. Επρόκειτο απλά για μια… κορδέλα που έκοψαν προ 20μήνου στα Δημοτικά Ιατρεία, ο δήμαρχος με τον πρόεδρο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων. Καμία δραστηριότητα δεν έχει αυτό το ΚΕΠ, τίποτα δεν προσφέρει στην πόλη. Α, και δύο ακόμα λεπτομέρειες: – Αντιπρόεδρος στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων είναι ο δήμαρχος Καλλιθέας. Δηλαδή, ο πρόεδρος βράβευσε τον αντιπρόεδρο…– Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων είναι ο κ. Πατούλης, της ιδίας κομματικής τοποθέτησης με τον δήμαρχο, και ήδη υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, ο οποίος ψάχνει ευκαιρίες για βόλτες στην Καλλιθέα… Καλές Απόκριες!».

Να σχολιάσω κι εγώ με τη σειρά μου… Αυτό το είδος άσκησης γκλαμουράτης και ανύπαρκτης πολιτικής πρέπει να τελειώνει μια και καλή στην Καλλιθέα. Ας σοβαρευτούμε επιτέλους και ας γυρίσουμε σελίδα τον Μάιο.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την κοινοβουλευτική…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: