ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Την απόφαση να κλείσουν και οι σχολές τουρισμού αποφάσισε το Υπουργείο Τουρισμού εναρμονιζόμενο τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγεάις .
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Υπουργείου Τουρισμού.
Aναστέλλεται η λειτουργία των δομών εκπαίδευσης που εποπτεύει το Υπουργείο Τουρισμού (ΙΕΚ, ΑΣΤΕ, Σχολές Ξεναγών, Προγράμματα Μετεκπαίδευσης)
Κατόπιν της έκτακτης ανακοίνωσης του Υπουργού Υγείας σχετική με την αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων μετά από εισήγηση της Ειδικής Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, αλλά και των οδηγιών της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού, σας γνωρίζουμε ότι αναστέλλεται η λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας, ως προληπτικό μέτρο κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Κατόπιν των ανωτέρω, αναστέλλεται και η λειτουργία των δομών εκπαίδευσης που εποπτεύει το Υπουργείο Τουρισμού (ΙΕΚ, ΑΣΤΕ, Σχολές Ξεναγών, Προγράμματα Μετεκπαίδευσης) από αύριο Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 και για τις επόμενες 14 ημέρες.

Παρακαλούμε, λόγω της διαρκούς μεταβολής των πραγματικών δεδομένων, να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις και τα μέτρα πρόληψης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, καθημερινά, από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας (https://www.moh.gov.gr/) και του ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/)
μέσω των σχετικών Οδηγιών και Εγκυκλίων τους, καθώς και για την πιστή και απαρέγκλιτη τήρηση αυτών.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Προσλήψεις στις Ενοπλες Δυνάμεις – Πότε ξεκινούν

Απάντηση

Recommended
Μέτρα για την προστασία των κατοίκων παίρνει ο Δήμος Καλλιθέας…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: