Κλειστά τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου την Τρίτη 8 Ιανουαρίου – Ανοιχτοί οι Παιδικοί Σταθμοί

Με απόφαση του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία – Δημοτικά – Γυμνάσια – Λύκεια) στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, ως προληπτικό μέτρο για την ασφάλεια των μαθητών από το ψύχος, την αποφυγή ατυχήματος λόγω του παγετού που ενδέχεται να αναπτυχθεί, αλλά και εξαιτίας αδυναμίας προσέλευσης εκπαιδευτικών που μένουν εκτός του Δήμου.

 

Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου θα παραμείνουν ανοιχτοί, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι γονείς. Η προσέλευση και η αποχώρηση των παιδιών προς και από τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς θα γίνει με προσωπική ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων.

 

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, έδωσε εντολή οι υπηρεσίες του Δήμου να τεθούν σε επιφυλακή σε όλη τη διάρκεια των καιρικών φαινομένων για να αντιμετωπιστούν προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν.

 

Επίσης, με απόφασή του θα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές του Δήμου μας για όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Χρόνια πολλά στους Εορτάζοντες ας θυμηθούμε και τον Γιάννη Πουλόπουλο…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: