ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας

Το παράρτημα  Καλλιθέας του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, καθώς και των γύρω δήμων κάλεσε τη Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας, να παραβρεθεί στην αγωνιστική κινητοποίηση για την εκδήλωση της 25ης Μαρτίου, ώστε να αποτρέψουμε την εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή που προσπαθεί το τελευταίο διάστημα να πατήσει πόδι στην Καλλιθέα.

Οι νεοναζί υπόδικοι εγκληματίες δολοφόνοι της ΧΑ γνωστοί ως και «κότες λυράτες» με κουκούλες όπως και οι πολιτικοί  πρόγονοί τους ταγματασφαλίτες και κάτω από την απροκάλυπτη προστασία των ΜΑΤ προκαλούσαν με ναζιστικούς χαιρετισμούς και αλυτρωτικά συνθήματα.

Καταγγέλλουμε τόσο τη δημοτική αρχή του Κάρναβου, όπου εξακολουθεί να ξεπλένει την φασιστική εγκληματική οργάνωση της Χ.Α., με τις ευχαριστήριες επιστολές του δημάρχου προς την παράταξη της Χ.Α. στο δήμο Καλλιθέας για τι «φιλανθρωπικό της έργο», προσπαθώντας να ψαρέψει ψήφους από τα νεοναζιστικά αποβράσματα για τον ενδεχόμενο δεύτερο γύρο τον δημοτικών εκλογών, όσο και την κυβέρνηση όπου με το νέο νόμο 187Α που προωθεί, ουσιαστικά αθωώνει την εγκληματική δράση της Χ.Α., με τα «προοδευτικά» ΜΑΤ αντί να εμποδίσουν τους υπόδικους εγκληματίες της ΧΑ χτύπησαν εργαζόμενους, γυναίκες, συνταξιούχους με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο συναδέλφων μας συνδικαλιστών, αλλά και συναγωνιστών της Λαϊκής Επιτροπής.

Παρ” όλη την άγρια καταστολή η εργατική τάξη της Καλλιθέας με την μαχητική και αποφασιστική της στάση κατάφερε να τρέψει τους φασίστες σε φυγή.

Τους ξαναλέμε. Κανένας νεοναζί όπως επίσης και κανένας κρατικός μηχανισμός καταστολής δεν τρομοκρατεί τους πρωτοπόρους εργάτες του ταξικού κινήματος. Και όπως παλαιότερα έτσι και σήμερα θα τους τσακίσουμε, το εργατικό λαϊκό κίνημα θα τους στείλει οριστικά στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

ΞΑΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ Η ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ

Facebook Comments Box

Απάντηση

%d