Καταγγελίες για ένοπλο που κυκλοφορούσε στα Εξάρχεια και πυροβόλησε

Πρωτοφανείς σκηνές καταγγέλλουν κάτοικοι των Εξαρχείων ότι εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή.

Συγκεκριμένα ένας άνδρας κυκλοφορούσε για ώρα με όπλο στο χέρι και κάποια στιγμή άρχισε να πυροβολεί, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού ANT1.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ: «Ο άγνωστος πιστολέρο κυκλοφορούσε ανενόχλητος με το όπλο ανά χείρας περίπου από τις 8:00 το απόγευμα της Τρίτης».

Οι κάτοικοι, οι οποίοι αντιλήφθηκαν οι ίδιοι τις κινήσεις του, ισχυρίζονται πως ανέλαβαν τον ρόλο της αστυνομίας και προειδοποιούσαν όποιον περνούσε από την περιοχή.

Μάλιστα «μετά τις 10 το βράδυ όλοι πάγωσαν όταν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άγνωστος άρχισε να πυροβολεί».

Το περιστατικό σημειώθηκε σε πολύ κεντρικό σημείο των Εξαρχείων, στη διασταύρωση των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Ανδρέα Μεταξά και όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ωστόσο, μία γυναίκα υπήκοος Αλβανίας πήγε μόνη της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Μαρούσι, τραυματισμένη από πυροβόλο όπλο.

Η γυναίκα ισχυρίζεται πως βρισκόταν νωρίτερα στην περιοχή των Εξαρχείων, ωστόσο όταν μίλησε στην αστυνομία δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις. Αυτό που ερευνούν τώρα οι αστυνομικοί είναι αν οι ισχυρισμοί των κατοίκων συνδέονται με τον τραυματισμό της γυναίκας αλλά και το ποιος και γιατί ήθελε να την πυροβολήσει.

Επίσημη καταγγελία για το περιστατικό στην αστυνομία δεν έγινε.
Facebook Comments Box

Απάντηση