Καραμανλής: Στήριξη των κοινωνικά ασθενέστερων, που επλήγησαν άδικα τα χρόνια της κρίσης

Στόχος είναι μία ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία για κυβέρνηση ισχυρή και σταθερή με ορίζοντα τετραετίας, που θα υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα και θα στηρίξει έμπρακτα τους κοινωνικά ασθενέστερους, δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός προσερχόμενος στο συνέδριο της ΝΔ

Μήνυμα για την έμπρακτη στήριξη των κοινωνικά ασθενέστερων, που επλήγησαν περισσότερο και άδικα τα χρόνια της κρίσης, από την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής προσερχόμενος στο 12ο γαλάζιο συνέδριο.

Ο κ.Καραμανλής στην παρέμβαση του εστίασε στην ανάγκη κοινωνικής πολιτικής και αναφέρθηκε επίσης στην υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων και την ανάκαμψη της οικονομίας. Έστειλε δεμήνυμα πανστρατιάς της παράταξης για μία ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία και όρισε το στόχο για μία κυβέρνηση ισχυρή και σταθερή με ορίζοντα τετραετίας.

Ειδικότερα ο κ.Καραμανλής δήλωσε

“Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία μίας κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης. Στόχος μας είναι μία ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία για κυβέρνηση ισχυρή και σταθερή με ορίζοντα τετραετίας. Κυβέρνηση που θα υπηρετεί και θα υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα αποτελεσματικά σε ένα ολοένα και πιο αβέβαιο διεθνές περιβάλλον. Κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα σε επενδυτική και αναπτυξιακή ανάκαμψη. Που θα στηρίξει έμπρακτα τους κοινωνικά ασθενέστερους, που επλήγησαν περισσότερο και άδικα τα χρόνια της κρίσης. Την προοπτική αυτή μόνο η δική μας παράταξη μπορεί να τη διασφαλίσει. Και σε αυτό το μεγάλο αγώνα όλοι είμαστε στην πρώτη γραμμή.”

πηγη:news247.gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Δυναμικά κλείνουν τη χρονιά οι Έλληνες εφοπλιστές, με επενδύσεις εκατοντάδων…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: