Σχετικά με Εμάς

kalithea press logo 2022

Η kalitheapress  είναι εταιρεία ΜΜΕ με έδρα την Καλλιθέα η οποία ξεκίνησε  28 Δεκεμβρίου 2016.

Περιλαμβάνει τις  ηλεκτρονικές εφημερίδες www.Kalitheapress.gr- www.radio-anamnhseis.eu, τα διαδικτυακά ραδιόφωνα Kalithea Radio- radioanamnhseis και το Kalithea TV και την έντυπη μηνιαία δωρεάν διαδημοτική εφημερίδα ΕΡΕΥΝΑ PRESS…

Καλύπτει ειδησεογραφικά εκτός από τα νότια προάστια των Αθηνών, την Περιφέρεια Αττικής και όλα τα σημαντικά ελληνικά και σ διεθνή γεγονότα, έχοντας πάντα σας αρχή την αποκάλυψη της αλήθειας και τη διατήρηση της αντικειμενικότητας της πληροφόρησης..
Σε μια εποχή που το internet κυριαρχεί, η κάθε είδηση, το κάθε νέο, όπου και αν συμβαίνει, σερβίρεται ζεστό στο …laptop μας, ακόμα και στο κινητό μας, μέσα από άπειρες ιστοσελίδες και blogs.

Η εταιρεία έχει σκοπό την  διαδικτυτακή σας ενημέρωση  δημιουργήθηκε από τον Δημήτρη Μπιζιώτα και μια παρέα ανθρώπων οι οποίοι συνεισφέρουν κυρίως “εθελοντικά” με κύριο στόχο να δώσουν στον απλό πολίτη να αποχτήσει το δικό του ελεύθερο μέσο ενημέρωσης.

Μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για ό,τι καθημερινά συμβαίνει στη Καλλιθέα και στις γύρω περιοχές αλλά και για την Αττική, για την Ελλάδα και τον κόσμο. Ανατρέχοντας τις σελίδες του www.kalitheapress.gr και www.radio-anamnhseis.eu θα διαπιστώσετε ότι επιθυμία μας είναι να προσεγγίσουμε την έννοια «Τοπικός Τύπος» με μια πρόταση διαφορετική από όσες έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Μια ηλεκτρονική εφημερίδα που θα καταγράφει και να διερευνά γεγονότα, που θα σκιαγραφεί πρόσωπα και καταστάσεις της καθημερινότητάς μας, που θα προσεγγίζει τα πάντα με μια μετριοπαθή και αισιόδοξη διάθεση, γνωρίζοντας βέβαια και πάνω απ’ όλα ότι μοναδικός κριτής της, θα είναι φυσικά εσείς ,οι αναγνώστες μας…

Η Kalithea Press έχει  ενημέρωση και άποψη και στελεχώνεται από ομάδα ‘εμπειρων δημοσιογράφων και αρθρογράφων με επικεφαλής τον Δημήτρη Μπιζιώτα.

Οι απόψεις των αρθρογράφων εκφράζουν μόνο τους ίδιους.

 

Facebook Comments Box